Acqua Di Parma Note Di Colonia III EdC 150 ml

Parfym > Man > Herrparfym > Acqua Di Parma Note Di Colonia III EdC 150 ml

Acqua di Parma

Acqua di Parma

2 940kr

Produktinformation
I samband med firandet utav sitt 100-års jubileum så släppte Acqua di Parma tre stycken nya dofter, skapade som en homage till hemstaden Parma. Staden som även var hem för Giuseppe Verdi, Arturo Toscanini och operahuset Teatro Ducale. Doftserien Acqua di Parma – Note di Colonia är tre tidlösa och välstämda kompositioner av Carlo Magnani där doftnoterna hämtar sin inspiration från Parmas musikaliska kulturarv.
En magnifik partitur i Aida av Giuseppe Verdi har gett inspirationen till Note di Colonia III. Ett mästerligt stycke om seger och hjältemod. Det härliga och vibrerande samspelet mellan mandarin och ingefära erövrar med kraft i toppnoten. Hjärtnoten har inslag av vetiver, olibanum och jasmin. En kraftfull och melodisk instrumentation som majestätiskt kliver upp. I sin sista del ger doften en känsla av evighet, med raffinerade noter av tonkabönor som intensivt blandas med fylligheten av labdanum och myrra.
  • Info
  • Recensioner
29003

 

Betalikoner-sidfot

INFORMATION

BUTIKER

HARMONIQ CITY
Gallerian Plan 2
i Västerås
Mån - Fre: 10 - 19
Lör: 10 - 17
Sön: 12 - 16

HARMONIQ Mimer
Stora gatan 2h
Mimergatan 4
Mån - Fre: 10 - 16
Lörd: Ej öppet
Sön: Ej öppet

KONTAKT

HARMONIQ AB
Org.nr. 556732-5369
021 - 448 18 50
info@harmoniq.se
 

Vid avbokning/ombokning: Ring minst 24 timmar innan, senare än ovanstående tid debiteras fullt pris. Avbokning får ej ske per mail. Bokning sker enklast genom telefon.

Web: NyWeb