02 / augusti - tisdag 2016

Auktoriserad Återförsäljare av Chanel

HARMONIQ är auktoriserad återförsäljare av CHANEL

Chanel

Att vara auktoriserad återförsäljare innebär att vi beställer våra varor direkt från ursprungsleverantören och kan på så sätt garantera god kvalitet på produkterna samt garantera att alla produkter är äkta. Genom att vi är auktoriserade kan vi även erbjuda våra kunder ett fullbrett sortiment från Chanel, vi saluför makeup, hudvård och dofter.

Beställa

För att beställa Chanel från vår webbshop ber vi er att maila er beställning till oss på adressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Detta beror på att Chanel har satt upp som regel att Chanel inte skall säljas som andra varumärken på nätet. Som auktoriserad återförsäljare lyder vi automatiskt under Chanels regler, därav har inte produkterna i vårat Chanel-sortimet någon köpknapp på vår hemsida. De webbshoppar som säljer Chanel som en vanlig produkt på hemsidan är med andra ord inte auktoriserad och har på så sätt inte samma garantier som vi erbjuder.

Se sortimentet av dofter 

 

Se Chanels övriga sortiment

 

Om Chanel

Chanels känsla för stil genomsyrar hela skönhetsserien. I hennes parfym, makeup och hudvård finns en känsla av stil och nyskapande. Första doften hon lanserade var Coco Chanel No 5. Chanel nyttjar råmaterial från hela världen i sina produkter. Vidare har Coco Chanel två signaturblommor, Rosor och Jasmin. De mest dyrbara och sällsynta blommorna - May Rose och Jasmin från Grasse.

Makeup från Chanel är världskänd för hög kvalité. Foundation såsom Vitalumiere Aqua ger magisk effekt. Den täcker men upplevs väldigt lätt samtidigt. Nagellacken Le Vernis levererar högst och har bästa resultat och kvalité.

 

05 / april - tisdag 2016

Burberry Mr Burberry

Burberry Mr Burberry

I april 2016 lanserar Burberry den nya doften Mr Burberry. Det är en maskulin och aromatisk doft som inspirerats av traditionella brittiska parfymer.
Toppnoter: grapefrukt, dragon och kardemumma
Hjärtnoter: björklöv, muskutnötsolja och cederträ
Basnoter: vetiver, guaciaträ och sandelträ

Doften finns som EdT i 50 ml och 100 ml och även som deodorant stick, After shave (Face Moisturizer) och duschgel (Body Wash).

Testa den nu! 

Burberry är ett brittiskt lyxmärke som startades år 1856 av Thomas Burberry. Det Burberry är mest känt för är deras rutmönster i beige, rött och svart. Det användes från början till fodret av deras berömda trenchcoat som kom år 1924. Trenchcoaten skapades när krig började uppstå i Europa och armèn behövde en design som var lämpad till förhållandena de utsattes för. Det klassiska rutmönstret är nu på de flesta av deras produkter och mönstret har blivit en ikon för burberry och hela modevärlden. Det varumärket säljer och tillverkar mest är kläder, skor och accessoarer men har även dofter och makeup.

Det tog några år för varumärket att komma med dofter, men under 1990-talet så breddades sortimentet. Burberrys första skönhetsprodukt och doft hette "Burburry for men" och var en aftershave. Men den första riktiga parfymen som lanserades var "society" som var för både för män och kvinnor.

En mycket omtyckt damdoft idag är "Burberry London for Woman EdP" som inspireras av Londons puls som kom år 2003. Det är en blommig doft som innehåller bland annat jasmin, viol, persika, honung och mysk. De har även en modern herrdoft "Burberry London for Men EdT" som innehåller bland annat lavendel, läder, bergamot och svart peppar. Märkets ansikte utåt är Sam Riley och den vackra Emma Watson.

Burberrys lyxiga dofter finns hos oss i butik och på harmoniq.se

02 / februari - tisdag 2016

Jimmy Choo Illicit Flower EdT

JimmyChooIllicit

Denna lite busiga och hypnotiserande doft från Jimmy Choo passar kvinnan som älskar att stå i centrum för all uppmärksamhet. Hon som på ett romantiskt sätt provocerar alla i sin närhet.
Parfymen har en passionerad toppnot av aprikos och mandarin. Doften har charmiga hjärtnoter av ros, grapefrukt och jasmin. Basen är sensuell och består av mysk, cashmeran och sadelträ.

Tamara Mellon, VD, kreativ designer och grundare av Jimmy Choo övervakar den kreativa processen och visionen för märket. Hennes önskan för Jimmy Choo har alltid varit att varumärket ska smycka och fånga alla kvinnors hjärtan vart de än befinner sig i världen.

Att lansera Jimmy Choo som en parfym är något som alltid funnits nära till hands och stödjer Tamaras vision om att smycka Jimmy Choo-kvinnan från topp till tå. Parfymen kan beskrivas som den ultimata kvinnliga accesoaren som avslöjar både förförelse och sensualism. Inspirationen är naturligtvis hämtad från ett par Jimmy Choo-skor.

Jimmy Choo Illicit Flower EdT levereras från vecka 9 2016. Du hittar den här.

19 / januari - tisdag 2016

Escada har släppt 2016 års sommardoft!

Escada Agua del sol

Escada Agua del Sol

Sedan år 1993 har Escada varje år lanserat en begränsad utgåva sommardofter. Inför sommaren 2016 så lanseras Escada Agua Del Sol och ersätter den tidigare Escada Turquoise Summer. Det är en härligt fruktig doft med inslag av mandarin, asiatiska päron, fryst hallonsorbet, italienska citrusskal, aprikos, sandelträ samt vit mysk. Escada Agua Del Sol är en varm och energisk doft som inspirerats av livets nöjen under solen och utstrålar glädje.

Toppnoter: Glass, Citrus, Hallon, Mandarin, Rosépeppar, Päron
Hjärtnoter: Aprikos, Ros, Frukt
Basnoter: Vit Mysk, Sandelträ, Tonkaböna

Längtar du efter sommar och värme? Köp denna doft redan nu och dröm dig bort till varmare tider. Du hittar den här.

Modehuset Escada grundades1976. Idag är Escada ett internationellt lyxvarumärke vars ledord är livsglädje och glamour. Material såväl som arbete är av mycket hög kvalitet och kännetecknas av detaljrikedom, livfulla färger och mönster.

 

24 / november - tisdag 2015

Therese Lindgren tipsar om Spotless

Therese Lindgren-spotless

2015-11-24 09-52-54

Äntligen kan du lacka dina naglar utan kladd!

Med Spotless kan du enkelt och snabbt lacka dina naglar utan att det blir kladd. Detta är en nyhet i Skandinavien inom nagelvård och är en måste-ha produkt, då den är ett praktiskt hjälpmedel vid applicering av nagellack. Med endast tre enkla steg får du snygga naglar samtidigt som du skyddar huden runt naglarna från skadliga kemikalier. Lösningen som innehåller Aloe Vera appliceras på nagelbanden, sedan lackas naglarna med valfritt nagellack och till slut dras materialet av. Hos oss på HARMONIQ.se hittar du denna sensation för ett mycket förmånligt pris, så se till att testa den.

 

Uppge koden LOVE för en fantastiskt bra rabatt på Spotless.

Spotless

 

 

Betalikoner-sidfot

INFORMATION

BUTIKER

HARMONIQ CITY
Gallerian Plan 2
i Västerås
Mån - Fre: 10 - 19
Lör: 10 - 17
Sön: 12 - 16

HARMONIQ Mimer
Stora gatan 2h
Mimergatan 4
Mån - Fre: 10 - 16
Lörd: Ej öppet
Sön: Ej öppet

KONTAKT

HARMONIQ AB
Org.nr. 556732-5369
021 - 448 18 50
info@harmoniq.se
 

Vid avbokning/ombokning: Ring minst 24 timmar innan, senare än ovanstående tid debiteras fullt pris. Avbokning får ej ske per mail. Bokning sker enklast genom telefon.

Web: NyWeb