Auktoriserad Återförsäljare av Chanel

HARMONIQ är auktoriserad återförsäljare av CHANEL

Chanel

Att vara auktoriserad återförsäljare innebär att vi beställer våra varor direkt från ursprungsleverantören och kan på så sätt garantera god kvalitet på produkterna samt garantera att alla produkter är äkta. Genom att vi är auktoriserade kan vi även erbjuda våra kunder ett fullbrett sortiment från Chanel, vi saluför makeup, hudvård och dofter.

Beställa

För att beställa Chanel från vår webbshop ber vi er att maila er beställning till oss på adressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Detta beror på att Chanel har satt upp som regel att Chanel inte skall säljas som andra varumärken på nätet. Som auktoriserad återförsäljare lyder vi automatiskt under Chanels regler, därav har inte produkterna i vårat Chanel-sortimet någon köpknapp på vår hemsida. De webbshoppar som säljer Chanel som en vanlig produkt på hemsidan är med andra ord inte auktoriserad och har på så sätt inte samma garantier som vi erbjuder.

Se sortimentet av dofter 

 

Se Chanels övriga sortiment

 

Om Chanel

Chanels känsla för stil genomsyrar hela skönhetsserien. I hennes parfym, makeup och hudvård finns en känsla av stil och nyskapande. Första doften hon lanserade var Coco Chanel No 5. Chanel nyttjar råmaterial från hela världen i sina produkter. Vidare har Coco Chanel två signaturblommor, Rosor och Jasmin. De mest dyrbara och sällsynta blommorna - May Rose och Jasmin från Grasse.

Makeup från Chanel är världskänd för hög kvalité. Foundation såsom Vitalumiere Aqua ger magisk effekt. Den täcker men upplevs väldigt lätt samtidigt. Nagellacken Le Vernis levererar högst och har bästa resultat och kvalité.

 

 

Betalikoner-sidfot

INFORMATION

BUTIKER

HARMONIQ CITY
Gallerian Plan 2
i Västerås
Mån - Fre: 10 - 19
Lör: 10 - 17
Sön: 12 - 16

HARMONIQ Mimer
Stora gatan 2h
Mimergatan 4
Mån - Fre: 10 - 16
Lörd: Ej öppet
Sön: Ej öppet

KONTAKT

HARMONIQ AB
Org.nr. 556732-5369
021 - 448 18 50
info@harmoniq.se
 

Vid avbokning/ombokning: Ring minst 24 timmar innan, senare än ovanstående tid debiteras fullt pris. Avbokning får ej ske per mail. Bokning sker enklast genom telefon.

Web: NyWeb