take over
take over

Fuktkräm ger frisk & mjuk hy

Kräm

Kräm

Kräm


Att ge ansiktet fukt är bland det viktigaste som finns. Om du vill ha en välmående, frisk och mjuk hud bör du använda en fuktkräm. Att tillförse huden med fukt motverkar tecken på åldrande, torrhet och livlöshet. En fuktkräm är nödvändig att ha innan smink då den skyddar huden och håller den återfuktad hela dagen för ett snyggt resultat. Tänk på att en fuktkräm skyddar huden mot yttre påfrestningar så som värme, kyla, avgaser med mera. Det är superviktigt att ha en fuktkräm med SPF i för att skydda huden mot solens UVA och UVB-strålar.

Det finns en mängd olika varianter av fuktkrämer, så du hittar garanterat något för dig. Det finns till exempel dagkräm, nattkräm, BB-cream, CC,cream och DD-cream. Det finns även en variant för alla olika hudtillstånd, tänk därför igenom hur du upplever din hud – till exempel fet, torr, känslig? Sök därefter bland de produkter som du är ute efter.

Skillnaderna:
BB-cream – Blemish Balm cream är en fuktkräm med färg som ger lätt/medel täckning. Denna produkt täcker rödheter, blemmor och mörka ringar under ögonen.

CC-cream – Colour Correct cream har samma fantastiska egenskaper som en BB-cream, men något högre täckningsgrad (medel/hög). En CC-cream arbetar för att jämna ut hudtonen och reducera oönskade pigment.

DD-cream – Daily Defense cream är en mer utvecklad variant av BB – och CC-cream då denna produkt istället är mer inriktad på att skydda huden. En DD-cream innehåller ofta vårdande ingredienser och solskyddsfaktor som skyddar mot UVA och UVB-strålar. Detta är en lämplig produkt för anti-rynk verkan. DD-cream har en låg täckningsgrad och ger huden endast en hint av färg, optimal som primer under din foundation.

Applicera din fuktkräm på rengjord hy innan eventuellt smink.

Läs mer
Visa mindre
Filtrera
Varumärken (0)
Copyright 2018 © Vendre
Sortera
Copyright 2018 © Vendre
(294 produkter)
Visa fler

Din produkt är tillagd

×
Startsidan
Proenza Schouler
Proenza Schouler ARIZONA EDP 90 ML
Proenza Schouler ARIZONA SHOWER OIL 200 ML
Proenza Schouler ARIZONA BODY OIL 100 ML