take over
take over

Kampanj
Garnier Respons Marvellous Nectar Shampoo 250 ml
Ord pris: 54 kr
34 kr
Garnier
Garnier

Garnier rengöring, hudvård och solskydd


Garnier startades år 1904 av Alfred Amour Garnier. Han hade redan då en klar bild vad han ville göra, målet var att kunna vara med och hjälpa kunderna med sin naturliga skönhet, och att komma med något bättre och effektivare än vad som då redan fanns.

Det första Alfred gjorde var en lotion med plantextrakter som på djupet rengjorde håret samtidigt som det skyddade. Efter den fortsatte hans sortiment öka kraftigt och märket blev väldigt populärt. Anledingen till att Garnier är så intressant och populärt är just för att det finns produkter som passar alla, oavsett hudtyp, hårtyp eller ålder. Det finns alltså något för allas skönhetsbehov. Garnier har idag fortfarande samma mål som vid starten, och det är att hitta lösningen till naturligskönhet.

Det finns produkter allt ifrån hudvård, kosmetika, hårvård, hårfärger, till olika sorters solvård. Garnier Miracle Skin Perfector BB cream är ett exempel på en mycket omtyckt och populär produkt, som just framhäver din egen hudton. Den finns till både torr/normal, och till oljig/kombinerade hy, för att det ska passa en bredare målgrupp. I denna serie finns det även en concealer som är till för att dölja trötthetstecken, släta ut rynkor och tillföra fukt.

Produkterna är skonsamma för huden och håret och innehåller snälla ingredienser som inspiereras av naturen. Garnier är ett grönt alternativ för alla som bryr sig om naturen och sin omgivning, vilket de tycker är väldigt viktigt.

Garniers fantastiska produkter hitter ni på Harmoniq.se eller hos oss i butik.

Läs mer
Visa mindre
Visa fler

Din produkt är tillagd

×
Startsidan
Marc Jacobs Daisy Love EdT 30 ml
Marc Jacobs Daisy Love EdT 50 ml
Marc Jacobs Daisy Love EdT 100 ml