take over
take over
Neutrogena
Neutrogena

År 1930 grundade Emanuel Stolaroff det populära varumärket Neutrogena som på den tiden kallades för under 30 minuter. tillattrnaEmanuel Stolaroff d massa andra utsökta dofter.n doft arit oanvänd under 30 minuter. tillattrnaör Natone. Natone började som leverantör till olika skönhetssalonger, innan det på 1940-talet började tillverka och producera egna kosmetikaprodukter.

1954 hörde Stolaroff talas om en tvål som var tillverkad av den belgiska kosmetikkemisten Edmond Fromont. Denna tvål var mild och kändes väldigt lätt på hyn och hade egenskapen att kunna få hyn att återgå till sitt normala pH-värde på mycket kort tid. Stolaroff blev mycket imponerad och bestämde sig för att importera produkten för att sprida fenomenet.

Neutrogena öppnade offentligt 1973 och fortsatte då att sälja den sensationella tvålen, samt fler hudvårdsprodukter för en bättre och vackrare hy. Produkterna i Neutrogenas serie är milda och behagliga på huden och ger ett strålande resultat. Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub är en ansiktskrubb som blivit oerhört populär med sin milda och effektiva inverkan på hyn. Här på HARMONIQ finner du ett stort utbud av Neutrogenas slående och eftertraktade produkter.

Produkterna är dermatologiskt testade.

Läs mer
Visa mindre

Din produkt är tillagd

×
Startsidan
Proenza Schouler
Proenza Schouler ARIZONA EDP 90 ML
Proenza Schouler ARIZONA SHOWER OIL 200 ML
Proenza Schouler ARIZONA BODY OIL 100 ML