Chloe

Chloe

Av alla blommor som finns så är den här drottningen. Den allra mest välkända och även mest mysteriska av blommor. Chloé dofterna är som dofter från en trädgård fylld med rosor. Frisk, sexig och feminin är något som utmärker doften som är utvecklad av de två parfymerierna, Michel Almairac och Amandine Marie (Robertet).

Chloé är ett franskt mode hus som skapades av Gaby Aghion år 1952. Gaby föddes år 1921 i Egypten och när hon var 18 år så åkte hon till paris för att plugga. Hon designade sin första kollektion 1952 och hon försökte verkligen göra allt från att leta efter de rätta knapparna till att äntligen kunna sälja sina designer. Namnet fick hon ifrån att låna det från hennes vän.

Chloé säljer både kläder, väskor, accessoarer, dofter och barnkläder. Det finns även en klädeslinje som heter Lee som är en linje för lite yngre personer. Det finns kläder, väskor och accessoarer att välja på.

Du hittar produkter från Chloé här nedanför.

 

 

Betalikoner-sidfot

INFORMATION

BUTIKER

HARMONIQ CITY
Gallerian Plan 2
i Västerås
Mån - Fre: 10 - 19
Lör: 10 - 17
Sön: 12 - 16

HARMONIQ Mimer
Stora gatan 2h
Mimergatan 4
Mån - Fre: 10 - 16
Lörd: Ej öppet
Sön: Ej öppet

KONTAKT

HARMONIQ AB
Org.nr. 556732-5369
021 - 448 18 50
info@harmoniq.se
 

Vid avbokning/ombokning: Ring minst 24 timmar innan, senare än ovanstående tid debiteras fullt pris. Avbokning får ej ske per mail. Bokning sker enklast genom telefon.

Web: NyWeb