Christina Aguilera Glam X EdP 30 ml

Parfym > Christina Aguilera Glam X EdP 30 ml
Parfym > Kvinna > Damparfym > Christina Aguilera Glam X EdP 30 ml

Christina Aguilera

Christina Aguilera

244kr

Produktinformation
GLAM X är Christina Aguileras nya doft, inspirerad av den prisbelönta sångerskans och skådespelerskans glamorösa, självsäkra utstrålning som gör att alla dras till henne. Doften är skapad för kvinnan som vet vem hon är och hur hon vill uppfattas, den ger alla kvinnor möjlighet att uppleva en ny dimension av Christina och locka fram sin inre, självsäkra och glamorösa stjärna.

Under utvecklingsprocessen valde Christina noggrant ut lyxiga och lockande doftnoter som fångar mystik och sensualitet i en exotisk blandning. GLAM X är en blommig njutning som förenar extravaganta ingredienser i komplexa doftlager och speglar Christinas mångfacetterade personlighet och samtidigt lockar fram din inre glamour. Toppnot:
Översta del kännetecknas av en fruktig blandning av tangerin och caramelized persikor, tillsammans med kryddig anis och en antydan av apelsin.
Hjärtnot:
En färsk bukett av freesia, liljekonvalj, heliotrop och jasmin balanserar fruktig sötma och avslöjar en delikat blommig hjärta.
Basnot:
Doften avrundas med en kombination av Chris favorit anteckningar - Sensuell amber och mysk, tillsammans med sandelträ och bensoin.
  • Info
  • Recensioner
A0109399

 

Betalikoner-sidfot

INFORMATION

BUTIKER

HARMONIQ CITY
Gallerian Plan 2
i Västerås
Mån - Fre: 10 - 19
Lör: 10 - 17
Sön: 12 - 16

HARMONIQ Mimer
Stora gatan 2h
Mimergatan 4
Mån - Fre: 10 - 16
Lörd: Ej öppet
Sön: Ej öppet

KONTAKT

HARMONIQ AB
Org.nr. 556732-5369
021 - 448 18 50
info@harmoniq.se
 

Vid avbokning/ombokning: Ring minst 24 timmar innan, senare än ovanstående tid debiteras fullt pris. Avbokning får ej ske per mail. Bokning sker enklast genom telefon.

Web: NyWeb