Dermalogica Skin Kit - Normal/Fet

Dermalogica

Dermalogica
367kr

367kr

Produktinformation
Dermalogica Skin Kit - Normal/Fet är praktiska resestorlekar till rätt hudtillstånd.

Hudtyper: Kitet passar normal/fet hudtillstånd.

Egenskaper: Här får du en bra möjlighet till att prova dermalogicas underbara produkter. Skin kitet innehåller mindre storlekar som är praktiska resestorlekar som är allt du behöver för att tillgodose hudens behov.

Special Cleansing Gel 50ml
• Denna rengöringsgel är löddrande och tvålfri. Den renar huden genom att avlägsna snabbt makeup och smuts. Huden blir inte torrt och den är väldigt dryg.

Skin Prep Scrub 22ml
• Skin prep scrub är den underbara produkten som polerar bort döda hudceller. Huden får en ny lyster, blir mjuk samt får en ökad cirkulation. Den innehåller bland annat fimalet masmjöl som varsamt skrubbar bort döda hudceller.

Multi-Active Toner 50ml
• Ansiktsvattnet som räddar huden från att bli uttorkad. Produkten kan användas under dagen över makeup. Du kan använda den på jobbet, framför datorn, på flyget eller efter rengöring. Produkten är en mix av fuktgivande aloe vera och lavendel som är lugnande och uppfriskande.

Active Moist 22ml
• En mjukgörare som berikar huden med fukt både morgon och kväll. Denna mjukgörare är oljefri och innehåller botaniska extrakt som jämnar ut huden. Dessutom balanserar den talgproduktionen och fukthalten i huden med hjälp av silkesaminosyror, extrakt av kardborre och gurka.

Total Eye Care 4ml
• Total eye care är en ögonkräm som har utslätande och mjukgörande effekt. Den består av en skonsam blandning av utslätande hydroxisyror, fysikalisk solskyddsfaktor 15 och växtextrakt för att minska påsighet samt mörka ringar under ögonen.

Resultat:
• Perfekt att ha på resan
• Huden blir renare, lenare och mer återfuktad

Hur: Rengöring, peeling, ansiktsvatten, kräm och ögonkräm.

Volym: 4-50 ml
  • Info
  • Recensioner
111902

 

Betalikoner-sidfot

INFORMATION

BUTIKER

HARMONIQ CITY
Gallerian Plan 2
i Västerås
Mån - Fre: 10 - 19
Lör: 10 - 17
Sön: 12 - 16

HARMONIQ Mimer
Stora gatan 2h
Mimergatan 4
Mån - Fre: 10 - 16
Lörd: Ej öppet
Sön: Ej öppet

KONTAKT

HARMONIQ AB
Org.nr. 556732-5369
021 - 448 18 50
info@harmoniq.se
 

Vid avbokning/ombokning: Ring minst 24 timmar innan, senare än ovanstående tid debiteras fullt pris. Avbokning får ej ske per mail. Bokning sker enklast genom telefon.

Web: NyWeb