Dermalogica Skin Kit - Normal/Torr

Dermalogica

Dermalogica

372kr

Produktinformation
Dermalogica Skin Kit - Normal/Torr är praktiska resestorlekar till rätt hudtillstånd.

Hudtyper: Kitet passar normal/torr hudtillstånd.

Egenskaper: Här får du en bra möjlighet till att prova dermalogicas underbara produkter. Skin kitet innehåller mindre storlekar som är praktiska resestorlekar som är allt du behöver för att tillgodose hudens behov. Kitet innehåller:

Special Cleansing Gel 50 ml
• Denna rengöringsgel är löddrande och tvålfri. Den renar huden genom att avlägsna snabbt makeup och smuts. Huden blir inte torrt och den är väldigt dryg.

Multi-Active Toner 50 ml
• Ansiktsvattnet som räddar huden från att bli uttorkad. Produkten kan användas under dagen över makeup. Du kan använda den på jobbet, framför datorn, på flyget eller efter rengöring. Produkten är en mix av fuktgivande aloe vera och lavendel som är lugnande och uppfriskande.

Skin Smoothing Cream 22 ml
• En mjukgörare som innehåller lugnande extrakt och vitaminer som bevarar hudens fuktinnehåll, minskar fina torrhetslinjer och gör huden mindre stramt. Den innehåller hyaluronsyra för fukten och kärnextrakt från vindruvor och eteriska oljor för skyddande effekt.

Gentle Cream Exfoliant 10 ml
• Denna exfolieringskräm lämnar en avsevärt lenare hy. Med hjälp av ett komplex av mjölksyra, salicylsyra och fruktenzymer så avlägsnas döda hudceller och cellförnyelsen stimuleras.

Intensive Eye Repair 4 ml
• Intensive eye repair är en närande ögonkräm som innehåller reparerande vitamin C, jams och hyaluronsyra. Den berikar huden med fukt och fina linjer minimeras. Dessutom har den motverkande effekten mot förtida åldrande.

Resultat:
• Perfekt att ha på resan
• Huden blir renare, lenare och mer återfuktad

Hur: Rengöring, ansiktsvatten, kräm, ögonkräm och peeling.

Volym: 4-50 ml
  • Info
  • Recensioner
111901

 

Betalikoner-sidfot

INFORMATION

BUTIKER

HARMONIQ CITY
Gallerian Plan 2
i Västerås
Mån - Fre: 10 - 19
Lör: 10 - 17
Sön: 12 - 16

HARMONIQ Mimer
Stora gatan 2h
Mimergatan 4
Mån - Fre: 10 - 16
Lörd: Ej öppet
Sön: Ej öppet

KONTAKT

HARMONIQ AB
Org.nr. 556732-5369
021 - 448 18 50
info@harmoniq.se
 

Vid avbokning/ombokning: Ring minst 24 timmar innan, senare än ovanstående tid debiteras fullt pris. Avbokning får ej ske per mail. Bokning sker enklast genom telefon.

Web: NyWeb