Månadserbjudanden | Augusti 2017

 • Månadenserbjudanden går att nyttja från och med dagen de publiceras.
 • Drop in gäller i mån av tid men tveka aldrig, utan ring. Det kan finnas en tid som passar just idag.
 • Vi gör allt för att hitta en tid som passar just Dig.
 • Månadenserbjudanden gäller endast i samtliga HARMONIQ butiker. Sortimentet i de olika butikerna kan variera.
 • Varmt välkommen!

 

Augusti Detox | Hår - 1 tim 15 min

Kerastase-stimuli-945x945

Sol och salt skadar håret. I behandlingen ingår: Tvätt, hår och hårbotten konsultation, sol och salt detox, oljeinpackning, klippning, fön/lättare styling, vaxning av bryn/brynplock, färgning av bryn samt en svalkande Iste.

Detox: Perfekt skrubb efter all sommarens solande och badande. Sol och salt förstör håret och i denna behandling detoxar vi håret och ger ny näring med oljeinpackning.

Ordinarie pris 1099kr.

 • Lägg till 59kr för färgning av fransar
 • Lägg till 49kr för hårbottenmassage. (+ 15 min)
 • Lägg till 249kr för Olaplexbehandling. (+ 15  min)
 • Lägg till 99kr för Heat Cure med Redken. (+ 15 min)

Läs mer om våra hårvårdsbehandlingar ... 

 

529kr


 

Vad är Olaplex?

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott.

På samma gång är Olaplex en behandling där konsumenten själv kan behandla sitt hår och bygga upp kvaliteten mellan frisörbesöken. Olaplex kan användas i alla typer av kemiska behandlingar som man utför hos frisören! Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet!
Olaplex är skapad med avancerad kemi och forskning i framkant, den skyddas dessutom av åtta världspatent!

Det hela startade med två ledande forskare inom Material och Kemi utan erfarenhet av hårprodukter; Dr. Eric Pressly och Dr. Craig Hawker. Detta dreamteam lyckades utveckla en ny innovativ molekyl, fri från silikon och oljor, som ensam skyddar och återskapar svavelbindningar i hårets struktur under och efter kemisk behandling. Helt unikt är att svavelbindningarna blir starkare än utgångsläget med bättre hårkvalitet som fördel.

För många frisörer låter detta som en saga för bra att vara sann...då bör man lyssna på vad världens bästa frisörer har att säga om Olaplex överallt i sociala medier! Alla är överrens, man måste testa själv för att bli frälst!

Vad är Heat Cure?

Heat Cure är en behandling som tillför styrka, mjukhet och anti-frizz. I behandlingen jobbar man med värme för att bygga upp håret på fjällskiktet (hårets yttreskal) och i kärnan cortex.

Heat Cure innehåller bland annat palmolja, veteolja samt proteinet sepicat och den rekommenderas till behandlat hår. Ju mer skadat hår desto bättre effekt får du i denna behandling.

Quickfix | hår - 60min

4-KerastaseEn snabb behandling innan hösten tar fart. I behandlingen ingår: Hår och hårbotten konsultation, oljeinpackning, klippning och brynvax. Under behandlingen erbjuder vi svalkande iste.

Läs mer om våra hårvårdsbehandlingar ...

469kr

Lash Lift - Fransböjning - 60 min

Permanent fransböj före efter 1080x1080

Vill Du slippa mascara i sommar? Denna behandling är perfekt för Dig som vill ha böjda fransar men vill slippa mascara. Med Lash Lift/permanentböjning av fransar är dina fransar böjda i ca. 2 månader. Behandlingen är skonsam och ger bra resultat. 

 • Lägg till 99kr för brynplock, bryn- och fransfärg.

Ordinarie pris 795kr.

 

449kr

Sommarfräsch | hud - 1 tim 15 min

6-hudspecial

Äntligen är sommaren här. I behandlingen ingår: Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, porrengöring, ULTRALJUD, JONTOFORES, djupt återfuktande mask, avslutande creme, brynplock/vaxning av bryn, färgning av bryn och fransar samt 20% rabatt på en valfri hudvårdsprodukt. Med denna behandling får Du fräschare hy, ökad cirkulation, fuktad på djupet samt får en mer åtstramad och renare hy.

 • Lägg till 149kr för microdermabrasion, hudslipning, (+ 15 min).
 • Lägg till 650kr för microneedling i behandling.

Behandlingsmärken: Decléor, Elizabeth Arden Pro, dermalogica, Exuviance, mene&moy, Clarins samt Kanebo/Sensi.

Utfört av våra auktoriserade hudterapeuter. Medlemmar i SHR.

Ordinarie pris 1149kr

609kr

 


 

Vad är Ultraljud?

Ultraljud är en modern teknik som använder lågfrekventa ljudvågor för säker mekanisk hudexfoliering, molekylär genomströmning och läkning till att bekämpa åldrande hud, minska rynkor, avlägsna akne, hantera rosacea och hyperpigmentering med mera.

Ultraljud passar alla sorters hudtyper och hudtoner. Faktum är att kliniska studier har visat att ultraljud kan öka effektiviteten i vissa hudbehandlingar med så mycket som 10 000 gånger. De mest uppenbara förändringarna kan ses på åldrande hud, som har de visuellt tydligaste kliniskt påverkade tillstånden. Hudens svarstid är genetiskt betingad, men eftersom ultraljud kan stödja cellreparation, öka kollagen- och elastinnivåer samt ge fukt åt huden, både syns och känns resultaten redan efter den första behandlingen.

Varför är ultraljud bättre än att bara göra en ansiktsbehandling?

När en vanlig ansiktsmassage ges förmedlar händerna i genomsnitt tre vibrationer per sekund. Ultraljud avger mellan 20 000 och 3 000 000 vibrationer per  sekund. Den högfrekventa massagen rengör huden, dämpar ärr, förbättrar hudtonen och ökar hudelasticiteten.

Ultraljud skapar också friktion och ger en lokal värmeökning, vilket förbättrar aktiviteten i hudcellerna. Huden stärks tack vare den ökade produktionen av kollagen och elastin. Den höjda temperaturen stimulerar även blodflödet i området, vilket ökar syrenivåerna och de näringsämnen som behövs vid läkning. En annan fördel med det ökade blodflödet är att det även ger ett ökat lymfflöde, som avlägsnar giftiga ämnen och slaggprodukter.

Är ultraljud säkert?

Ultraljudsbehandlingar är skonsamma, säkra och ger snabba resultat. Tillsammans med effektiva hudvårdskurer i hemmet har de kommit att bli en viktig del av utvecklingen inom seriös hudvård.

Vilka andra användningsområden finns för ultraljud?

Ultraljudsbehandlingar används för att öka cirkulationen och minska inflammationer, men även till att påskynda läkning och transportera bort giftiga ämnen. Eftersom de stimulerar cirkulationen i lymfsystemet används de vid artros, idrottsskador och muskelkramper. Ljudvågor används för att genomströmma vissa muskelområden och ger en invändig uppvärmning av området. Det leder till att spända muskler slappnar av, vilket ger smärtlindring. Det är viktigt att förstå att användningen av ultraljud ökar blodflödet till det påverkade området och därmed tillåter proteinerna i blodet att reparera sig själva.

Vad är Jontofores?

Vid jontofores används en svag elektrisk likström för att föra in läkemedel via intakt hud till underliggande vävnad. Läkemedlet förs direkt in till det område som ska behandlas. Systempåverkan reduceras till ett minimum och inga bieffekter finns rapporterade. Jontofores är en effektiv och smärtfri behandlingsmetod.

Tekniken baseras på principen att elektrisk stimulering påverkar jonerna i en lösning att vandra beroende på deras laddning. Vid jontofores ansluts den polaritet som motsvarar läkemedelsjonens laddning till en läkemedelselektrod. Detta medför en repellering av den aktiva läkemedelsjonen, vilket gör att läkemedlet förs ner genom huden.

Med appraten Empress kan vi också penetrera ner näringsämnen djupare in i huden med hjälp av speciella produkter. Detta gör att närande återfuktningsprodukter absorberas bättre än vid applikation av produkten vilket möjliggör bättre absorbtion av dem än med vanlig lotion applicering, t.ex. en vitaminkräm eller lotion. Denna process stramar upp och återfuktar huden och minskar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar.

 

Ansiktsbehandling Lyx - 2 tim

7-Massage

Harmoni i balans. I behandlingen ingår: Hudanalys, rengöring, AHA-pensling, ånga, porrengöring, mask, avslutande creme, ansiktsmassage (ca. 10min), vaxning av bryn, färgning av bryn och fransar, paraffinbad för torra och fnasiga händer samt 20% rabatt på 2st valfria hudvårdsprodukter (behandlingstid inkl rekommendation av produkter 2 tim).

Behandlingsmärken: Decléor, Elizabeth Arden Pro, dermalogica, Exuviance, mene&moy, Clarins samt Kanebo/Sensi.

Utfört av våra auktoriserade hudterapeuter. Medlemmar i SHR.

Ordinarie pris 1679kr.

 • Lägg till 70kr för en special ögonmask från Exuviance för ett fräscht och synbart resultat.
 • Lägg till 250kr för permanentböjning av fransar som håller upp till 2 månader. Perfekt för Dig som inte vill böja Dina fransar dagligen men ändå vill ha snyggt r
 • Lägg till 650kr för microneedling i behandling. (+30 min)

 Läs mer om våra hudvårdsbehandlingar ...

799kr

Oemotståndligt erbjudande - Naglar

 

Nagelförlängning med Bio Sculpture Gel Ord. pris 745kr

Naglar-1080x1080

I erbjudandet ingår naturella naglar. Lägg till 89kr för valfri färg eller fransk 

manikyr.

499kr

Nagelförstärkning med Bio Sculpture Gel Ord. pris 585kr

I erbjudandet ingår naturella naglar. Lägg till 89kr för valfri färg eller fransk manikyr.

399kr

 


 

Vad är Bio Sculpture Gel?

Skillnaden mellan hårt gelé och Bio Sculpture gelé som är flexibel är att Bio Sculptures material inte behöver filas ner, med slipmaskin eller manuellt, vid bortagning eller återbesök. Det leder till att Din egen nagel inte blir tunnare och Du slipper ha ont i nageln. I hårt material kan det lätt bildas sprickor och de går av djupt ner i nagelbädden på grund av hårdheten i materialet.
Bio Sculptures gelé är INTE gellack utan förlängningsgelé som är flexibel vilket innebär att den går att lösa upp med speciell upplösningsvätska. Det är ej nödvändigt att fila på materialet därav blir INTE Din egen nagel tunnare. Då den är flexibel är den mer tålig och det bildas inga sprickor i materialet.
Tippar appliceras ALDRIG vid nagelförlängning då det kan skada Din egen nagel. Förlängning sker med mallar samt sculpteringsgelé.
Förlängningen ser mer naturligt ut samt skador på Din nagel elimineras. Detta material är ultimat för nagelbitare, tunna och sköra naglar, naglar som "flisar sig" samt vanliga naglar som behöver lite extra skydd eller permanent vacker form/färg.
Återbesök rekommenderas efter 4 veckor. Vid återbesök tas all gammal material bort och ersätts med nytt.

 

 

Betalikoner-sidfot

INFORMATION

BUTIKER

HARMONIQ CITY
Gallerian Plan 2
i Västerås
Mån - Fre: 10 - 19
Lör: 10 - 17
Sön: 12 - 16

HARMONIQ Mimer
Stora gatan 2h
Mimergatan 4
Mån - Fre: 10 - 16
Lörd: Ej öppet
Sön: Ej öppet

KONTAKT

HARMONIQ AB
Org.nr. 556732-5369
021 - 448 18 50
info@harmoniq.se
 

Vid avbokning/ombokning: Ring minst 24 timmar innan, senare än ovanstående tid debiteras fullt pris. Avbokning får ej ske per mail. Bokning sker enklast genom telefon.

Web: NyWeb