Månadserbjudanden | Oktober 2017

  • Månadenserbjudanden går att nyttja från och med dagen de publiceras.
  • Drop in gäller i mån av tid men tveka aldrig, utan ring. Det kan finnas en tid som passar just idag.
  • Vi gör allt för att hitta en tid som passar just Dig.
  • Månadenserbjudanden gäller endast i samtliga HARMONIQ butiker. Sortimentet i de olika butikerna kan variera.
  • Varmt välkommen!

 

Höst | hår - 60min

4-KerastaseEn skön höstbehandling. I behandlingen ingår: Hår och hårbotten konsultation, hårbottenmassage (ca. 5 min), intensiv inpackning, klippning, brynvax samt en underbar varm cappuccino att avnjuta.

Läs mer om våra hårvårdsbehandlingar ...

449kr

Keratinbeh. + klipp. - 1 tim 30 min

Keratin-klipp-nr1-1000x1000

Säg hejdå till slitet och skadat hår. Keratinbehandling för slitet, skadat och livlöst hår + klippning för ENDAST 599kr, 1tim 30min. För att uppnå maximalt resultat bör Du använda tillhörande schampo, balsam samt hårkur 300kr. Ring 021-4481850 för att boka din tid!

Detta är ej en rakpermanent utan djupgående återuppbyggande behandling.


Lägg till 249kr för Olaplexbehandling (+15min).


Våra frisörer är utbildade och innehar gesällbrev och erfarenhet för att erbjuda Dig bästa kvalité.

PRO-KERATIN Salongsbehandling återställer upp till ett års slitage redan efter en applikation. Resultatet är ett frissfritt, lugnat och återuppbyggt hår. Utan Sulfater och utan parabener.
Keratindose kombinerar naturens tillgångar med den senaste teknologin för djupgående riktad vård av överbehandlat och kemiskt skadat hår. Håret består naturligt av 85% keratin. När ett hår är skadat så har nivån av keratin gradvis minskat, vilket gör håret väldigt svagt och det går lätt av. Biolage Keratindose unika formula med Pro-Keratin och silke är framtagen för att vårda just överbehandlat/skadat hår och fylla på med en dos av protein och fukt som återuppbygger håret.

Ordinarie pris 1055kr.

 Läs mer om våra hudvårdsbehandlingar ...

599kr

Höstmys | Hår - 1 tim 15 min

Kerastase-stimuli-945x945

Bygg upp håret inför vintern. I behandlingen ingår: Tvätt, hår och hårbotten konsultation, intensiv inpackning, klippning, fön/lättare styling, vaxning av bryn/brynplock, färgning av bryn och fransar samt en varm cappuccino.

Intensiv inpackning: Perfekt för att bygga upp och stärka håret.

Ordinarie pris 1099kr.

  • Lägg till 49kr för hårbottenmassage. (+ 15 min)
  • Lägg till 249kr för Olaplexbehandling. (+ 15  min)
  • Lägg till 99kr för Heat Cure med Redken. (+ 15 min)

Läs mer om våra hårvårdsbehandlingar ... 

 

539kr


 

Vad är Olaplex?

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott.

På samma gång är Olaplex en behandling där konsumenten själv kan behandla sitt hår och bygga upp kvaliteten mellan frisörbesöken. Olaplex kan användas i alla typer av kemiska behandlingar som man utför hos frisören! Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet!
Olaplex är skapad med avancerad kemi och forskning i framkant, den skyddas dessutom av åtta världspatent!

Det hela startade med två ledande forskare inom Material och Kemi utan erfarenhet av hårprodukter; Dr. Eric Pressly och Dr. Craig Hawker. Detta dreamteam lyckades utveckla en ny innovativ molekyl, fri från silikon och oljor, som ensam skyddar och återskapar svavelbindningar i hårets struktur under och efter kemisk behandling. Helt unikt är att svavelbindningarna blir starkare än utgångsläget med bättre hårkvalitet som fördel.

För många frisörer låter detta som en saga för bra att vara sann...då bör man lyssna på vad världens bästa frisörer har att säga om Olaplex överallt i sociala medier! Alla är överrens, man måste testa själv för att bli frälst!

Vad är Heat Cure?

Heat Cure är en behandling som tillför styrka, mjukhet och anti-frizz. I behandlingen jobbar man med värme för att bygga upp håret på fjällskiktet (hårets yttreskal) och i kärnan cortex.

Heat Cure innehåller bland annat palmolja, veteolja samt proteinet sepicat och den rekommenderas till behandlat hår. Ju mer skadat hår desto bättre effekt får du i denna behandling.

Fransförlängning - 2 tim

Fransar-1080x1080

Fransförlängning 749kr, ordinarie pris 1100kr. Du kan nu slippa mascara och ändå ha fylliga fransar, 2 tim.

Behandlingen utförs av våra utbildade och diplomerade fransstylister. 

Ring: 021-4481850 och beställ Din tid. 

Ordinarie pris 1100kr.

799kr

 

Volymfransar ord. pris 1599kr.

999kr

 

Lash Lift - Fransböjning - 60 min

Permanent fransböj före  efter 1080x1080

Vill Du slippa mascara i sommar? Denna behandling är perfekt för Dig som vill ha böjda fransar men vill slippa mascara. Med Lash Lift/permanentböjning av fransar är dina fransar böjda i ca. 2 månader. Behandlingen är skonsam och ger bra resultat. 

  • Lägg till 150kr för brynplock, bryn- och fransfärg (+15 min).

Ordinarie pris 795kr.

 

499kr

Oemotståndligt erbjudande - Naglar

 

Nagelförlängning med Bio Sculpture Gel Ord. pris 745kr

Naglar-1080x1080

I erbjudandet ingår naturella naglar. Lägg till 89kr för valfri färg eller fransk 

manikyr.

499kr

Nagelförstärkning med Bio Sculpture Gel Ord. pris 585kr

I erbjudandet ingår naturella naglar. Lägg till 89kr för valfri färg eller fransk manikyr.

399kr

 


 

Vad är Bio Sculpture Gel?

Skillnaden mellan hårt gelé och Bio Sculpture gelé som är flexibel är att Bio Sculptures material inte behöver filas ner, med slipmaskin eller manuellt, vid bortagning eller återbesök. Det leder till att Din egen nagel inte blir tunnare och Du slipper ha ont i nageln. I hårt material kan det lätt bildas sprickor och de går av djupt ner i nagelbädden på grund av hårdheten i materialet.
Bio Sculptures gelé är INTE gellack utan förlängningsgelé som är flexibel vilket innebär att den går att lösa upp med speciell upplösningsvätska. Det är ej nödvändigt att fila på materialet därav blir INTE Din egen nagel tunnare. Då den är flexibel är den mer tålig och det bildas inga sprickor i materialet.
Tippar appliceras ALDRIG vid nagelförlängning då det kan skada Din egen nagel. Förlängning sker med mallar samt sculpteringsgelé.
Förlängningen ser mer naturligt ut samt skador på Din nagel elimineras. Detta material är ultimat för nagelbitare, tunna och sköra naglar, naglar som "flisar sig" samt vanliga naglar som behöver lite extra skydd eller permanent vacker form/färg.
Återbesök rekommenderas efter 4 veckor. Vid återbesök tas all gammal material bort och ersätts med nytt.

 

 

Betalikoner-sidfot

INFORMATION

BUTIKER

HARMONIQ CITY
Gallerian Plan 2
i Västerås
Mån - Fre: 10 - 19
Lör: 10 - 17
Sön: 12 - 16

HARMONIQ Mimer
Stora gatan 2h
Mimergatan 4
Mån - Fre: 10 - 16
Lörd: Ej öppet
Sön: Ej öppet

KONTAKT

HARMONIQ AB
Org.nr. 556732-5369
021 - 448 18 50
info@harmoniq.se
 

Vid avbokning/ombokning: Ring minst 24 timmar innan, senare än ovanstående tid debiteras fullt pris. Avbokning får ej ske per mail. Bokning sker enklast genom telefon.

Web: NyWeb