Dold > Lediga tjänster > Frisör

Frisör

 Frisör-1200x628

Är du Frisör och redo för nästa steg?

Frisör på HARMONIQ

Våra frisörer arbetar kreativt för att överträffa sina kunders förväntningar både i frisyr, form och färg. Vi arbetar dagligen med kunder i alla olika kategorier och jobbar intensivt för upplysa och informera kunden om vilka produkter som passar till håret. Utöver de traditionella behandlingarna erbjuder vi oftast kombinationsbehandlingar vilket gör att dagarna blir väldigt varierande. Vi är en salong som arbetar med bokade behandlingar och sällan drop-in, vilket leder till långvariga kundrelationer. Vi erbjuder även olika tillägsbehandlingar såsom keratinbehandling, olaplex samt specialinpackningar, allt för att kundens hår ska må så bra som möjligt. I backbar arbetar vi med Redken men erbjuder även behandlingar från Hairtalk, Olaplex, Kevin Murphy m.fl. Vi är stolta medlemmar i Frisörföretagarna och följer de löner och villkor som följer av avtalet.

Arbetsuppgifter

Utöver de traditionella behandlingarna som klippning, färg, extension och permanent kommer yrkesrollen innefatta egna ansvarsområden samt beställningar. Hos oss på Harmoniq är du med och utvecklar din egen vardag. Vi erbjuder även kontinuerliga utbildningar hos våra olika levenrantörer, för att du sändigt ska vara uppdaterad inom nyheter och trender. Om intresset hos den ansökande finns, erbjuder vi även möjlighet för utbildning inom spraytan och lashlift. Tjänsten vi erbjuder är en fast heltidsanställning enligt avtal.

Vi söker dig som är

För att passa som Frisör hos oss behöver man brinna för hår, samtidigt som man är intresserad av helheten. Du som person är utåtriktad och tycker om att ta eget ansvar. Du trivs med att arbeta i team och är genuint intresserad av att Du, dina kollegor samt salongen ständigt utvecklas och är uppdaterade inom de senaste trenderna. Hos oss på Harmoniq arbetar man tillsammans och allas åsikter är lika mycket värda. Du får helt enkelt vara med och påverka din vardag. Du klarar av att hantera olika sorters bokningar och är mottaglig för fullbokade och emellanåt stressiga dagar.

Ansökningshandlingarna handläggs konfidentiellt.

Skicka din ansökan till info@harmoniq.se och skriv "Frisör" i ämnesraden på ditt mail. Intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas enligt överenskommelse. Skicka din ansökan redan idag.

Om HARMONIQ

Harmoniqs affärsidé är att erbjuda kunden en lyxig samt harmonisk upplevelse, av professionella terapeuter, vid besök. Konceptet erbjuder fullsortiment parfymeri samt fullsortiment salong. Vi jobbar med samtliga selektiva och semiselektiva märken. Du kommer att kunna botanisera Dig bland allt från dofter, makeup, till hudvård, hårvård, nagelvård samt behandlingar. September 2007 öppnades två butiker/salonger vid mimerporten i Västerås. 2011 öppnade vi den tredje HARMONIQ butiken i Västerås City med tillhörande webshop.

 

Betalikoner-sidfot

INFORMATION

BUTIKER

HARMONIQ CITY
Gallerian Plan 2
i Västerås
Mån - Fre: 10 - 19
Lör: 10 - 17
Sön: 12 - 16

HARMONIQ Mimer
Stora gatan 2h
Mimergatan 4
Mån - Fre: 10 - 16
Lörd: Ej öppet
Sön: Ej öppet

KONTAKT

HARMONIQ AB
Org.nr. 556732-5369
021 - 448 18 50
info@harmoniq.se
 

Vid avbokning/ombokning: Ring minst 24 timmar innan, senare än ovanstående tid debiteras fullt pris. Avbokning får ej ske per mail. Bokning sker enklast genom telefon.

Web: NyWeb