take over
take over
Academy
Natural
8 tips (du kanske inte redan hört) mot påsar under ögonen
8 tips (du kanske inte redan hört) mot påsar under ögonen

Såhär blir du av med påsar och mörka ringar under ögonen - 8 tips

Vi vet att många lider av påsar under ögonen och greppar efter halmstrån för att hitta något som kan hjälpa till att se lite piggare ut. Eftersom vi har hudterapeuter hos oss (så lyxigt!) så tar mer än gärna emot expertråd från dem. I denna artikel går vi igenom våra 8 bästa tips du förmodligen inte redan vet som kan hjälpa mot påsar under ögonen.

gratis hudanalys

 

 1. Kyl ner huden

 

Ett sätt att minska svullnad och påsar under ögonen är att kyla ner huden. Det gör att blodkärlen drar ihop sig och svullnaden dämpas. En del gör det genom att lägga gurkskivor eller kalla tepåsar på ögonen, eller försiktigt trycka en fuktad handduk mot dem.

Det finns också hudkrämer som hjälper en bit på vägen. Satsa på en ögonkräm med hyaluronsyra, en sockermolekyl som finns naturligt i huden och bidrar till dess spänst. När vi åldras och utsätts för UV-ljus minskar mängden hyaluronsyra i huden, och det gör att den blir tunnare. En ögonkräm med hyaluronsyra gör att huden blir fastare, mer elastisk och stimuleras att själv producera och behålla hyaluronsyra, vilket gör att påsarna minskar.


  KÖP HÄR

2. En till ögonkräm som gör underverk

Denna återfuktande ögonkrämen motverkar mörka ringar under ögonen, påsar och reducerar rynkor och linjer. Verkar utjämnande på huden. Passar alla hudtyper.

Tips!

Förvara din ögonkräm i kylen för en avsvällande effekt. 

Peter Thomas Roth Potent C Eye Cream 15 ml
Academy
Peter Thomas Roth

Potent C Eye Cream 15 ml

(Rek. Pris: 795 kr)
596 kr

 

 2. Minska på saltet 

Salt får kroppen att binda vätska, så ett för högt saltintag kan skapa vätskeansamlingar i kroppen.  

 

  

3. Gurka och potatis 

...är två huskurer som kan minska svullnad på ögonlocken. Låt gurkskivor eller potatisskivor ligga i kylen innan du har dem på ögonen i 15 minuter.

 

 

4. Kylande ögonpatches

Energigivande ögongelpatches för trötta ögon med en kylande effekt. Lugnar huden, verkar avsvällande och ökar cellförnyelsen. Fina linjer och uppkomsten av mörka ringar reduceras. Ögonmaskerna hjälper till att naturligt avgifta huden men tillför och bibehåller även dess fuktnivå. Ögonkonturområdet ser märkbart yngre och piggare ut. Passar alla hudtyper. Innehåller bl a. ·Gurkextrakt bidrar till en naturlig avgiftning av huden, samtidigt som den får näring och fukt.. 

 

KÖP HÄR

 

 

PETER THOMAS ROTH CUCUMBER HYDRA GEL EYE PATCHES

5 tips du kanske inte hört innan mot påsar under ögonen

 

PETER THOMAS ROTH CUCUMBER GEL MASK 150 ML

 

5. En kylande mask

En fuktgivande, avgiftande och lugnande gelmask som lindrar torr och irriterad hud. Den perfekta masken att applicera efter solexponering, peeling, rakning, vaxning, Masken tonar ut hudens textur, minimerar porer samt tillför lyster. Huden lämnas återupplivad och näringsrik med en uppfriskande, fräsch känsla. Masken är fylld med antioxidanter och växtextrakt för en kylande effekt. Passar alla hudtyper, inklusive den mest känsliga huden och är oljefri. Innehåller bl a. ·Aloe vera, kamomill och gurkextrakt verkar lugnande, anti-inflammatorisk och återfuktar huden. Tips! För en ökad avsvällande och lugnande effekt förvara masken i kylen.


  KÖP HÄR

 

 6. Drick mer

Vätskebrist kan bidra till att man får mörka ringar under ögonen. Drick minst en liter vatten per dag, och dra ner på koffein som verkar uttorkande. 

  

7. Sov!

Slarva inte med sömnen. Sömnbrist leder ofta till blekare hud, och då blir de mörka ringarna ännu mer framträdande. 

 

 

8. Dämpar mörka ringar

Återfuktande ögonkräm som dämpar mörka ringar, skuggor och fina linjer – direkt och med tiden. Tar bort svullnader och lugnar med och återfuktande ämnen. Stärker hudens fuktbarriär och förhindrar vanliga irriterande ämnen att tränga ner. Testad av ögonläkare.

 

KÖP HÄR

 

 

CLINIQUE ALL ABOUT EYES RICH 15 ML

 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan