take over
take over
Banbrytande, innovativ & medicinsk hudvård
Banbrytande, innovativ & medicinsk hudvård

Exuviance – Den banbrytande, innovativa och medicinska hudvården

Exuviance är den medicinska hudvården anpassad för att naturligt exfoliera, återfukta på djupet och stimulera cellförnylsen. Denna hudvård passar alla och oavsett hudtyp blir resultatet ett sunt, vackert och yngre utseende. Exuviance är hudvården som älskas av alla, tack vare de unika sammansättningarna som innehåller AHA. Detta är något som din hud kommer att älska!

Exuviance är en banbrytande hudvård med den innovativa sammansättningen AHA (alfahydroxisyra). Detta företag grundades 1988 i New Jersey av läkare och tog en ledande roll med både utvecklingen och marknadsföringen av kombinationer som innehåller AHA.

I Exuviance medicinska hudvård finns mängder av produkter specifikt framtagna för att främja den naturliga exfolieringen i huden. Alla produkter är dermatologiskt framtagna och testade, ögonkrämen är oftalmologiskt testad och inga av Exuviance produkter testas på djur.

För att motverka rynkor kring ögonen krävs det att krämen jobbar med cellerna på djupet. AHA rekommenderas inte kring ögonen och därför har Exuviance utvecklat en skonsam sammansättning med alla egenskaperna från AHA, denna revolutionerande kombination heter PHA. För dig som vill förebygga linjer kring ögonen rekommenderas Hydrating Eye Complex varmt, men för dig som redan har ålderstecken och vill jobba mer Anti-age föreslår vi Age Reverse Eye Contour.

kr

Resultaten av att använda Exuviance är ett yngre, mer vackert och ett mer sunt utseende. Du får en strålande hy tack vare Exuviance behandlingar kompletterat med daglig användning. Denna vetenskapligt utvecklade hudvård hjälper att rätta till oönskat utseende i form av linjer, rynkor, pigmentförändringar, torrhet och akne. Nyckeln till Exuviance framgång är att, genom alla sina produkter, främja den naturliga exfolieringen i huden, stimulera nyskapandet av celler och djupt återfukta.

”Forskning och vetenskap i en fantastisk kombination. Din hud kommer att älska Exuviance”

En nattkräm som jobbar väldigt effektivt. Den passar alla hudtyper och minskar risken av rynkor samt fina linjer medan du sover. Produkten innehåller en patenterad polyhydroxidsyra som ämnen som arbetar på fukt. Dessa ämnen, vitaminer och lipider har även en lugnande och lindrande verkan på irriterad hud. Produkten är dermatologisk och allergitestad.

Exuviance Evening Restorative Complex 50g
Academy
(Rek. Pris: 459 kr)
344 kr

Detta oljebaserade serum passar alla hudtillstånd och har bevisande effekter för en intensiv fuktgivning. Vespera Bionic Serum skyddar huden med superantioxidanter mot miljöns påfrestningar. Serumet ger även en intensiv behandling för stressad hy samtidigt som det reducerar fina linjer och rynkor.

Exuviance V.B.S Vespera Bionic Serum 30 ml
Academy
(Rek. Pris: 689 kr)
516 kr

En hudvård som till exempel innehåller AHA-syror, retinol, vitaminer och antioxidanter definerar medicinsk hudvård. Hudvården innehåller alltså vetenskapligt bevisat effektiva ingredienser och i fallet med Exuviance vill man förtydliga att företaget har en medicinsk bas i första hand. Inom Exuviance produkter har man forskat fram sammansättningar som passar alla hudtyper, även känslig hy.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan