take over
take over
”Det handlar inte om lyx, utan hudhälsan”
”Det handlar inte om lyx, utan hudhälsan”

”Det handlar inte om lyx, utan visionen är att främja hudhälsan” - Dermalogica

Dermalogica är den mordena hudvården utan lyxiga förpackningar, istället ett lyxigt innehåll. Dessa professionella produkter blir skräddarsydda just för dig med hjälp av Dermalogicas nogranna och resultatinriktade Face Mapping. Upplev en ny betydelse för hudhälsa med produkter som bland annat Skin Smoothing Cream. Dermalogica är hudvården för alla.

Dermalogica är framtaget för att passa in i det moderna livet fyllt av stress. Verksamheten tar hänsyn till följderna stress har på huden, men också att hudvårdsrutinerna inte ska vara tidskrävande. Jane Wurwand grundade företaget 1986 och valde då att inte kosta på förpackningarna utan att fokusera på innehållet och skapade ett system med produkter som inte innehåller ämnen som täpper till och framkallar pormaskar, ingen av Dermalogicas produkter innehåller alltså tilltäppande mineraloljor, lanolin(allergiframkallande), irriterande färg- och parfymömnen eller uttorkande S.D. –alkohol.

Skin Smoothing Cream är en kräm som återfuktar, jämnar ut fina torrhetslinjer och mildrar stramhet i huden. Den är försedd med fuktbindande hyaluronsyra och skyddande vindruvkärnextrakt och vitaminer. Resultatet av Skin Smoothing Cream är ett utjämnad, återfuktad hud med förbättrad elactisitet. Produkter passar alla hudtyper, verkligen ett måste i badrumsskåpet!

Dermalogica Skin Smoothing Cream
Academy
Dermalogica

Skin Smoothing Cream

fr. 139 kr

Dermalogica har utvecklat en form av hudanalys där metoden skiljer sig enormt från en vanlig hudanalys, en metod kallad Face Mapping. I denna metod delas ansiktet in i 14 olika delar som hudterapeut sedan undersöker genom att titta och känna på din hy. Därefter kan hudterapeuten professionellt förklara varför din hy är som den är, vilka åtgärder som behövs och vilka behandlingar samt produkter som ska användas. En komplett och enkel guide!

”Intelligenta produkter till intelligenta användare” - Jane Wurwand, grundare till Dermalogica

Dermalogica UltraCalming Serum Concentrate
En effektiv produkt som ger synbart resultat och passar känslig eller sinsitiviserad hy. Ett koncentrerat serum som stärker hudbarriären och bygger upp hudens motståndskraft. Perfekt för känslig eller tillfälligt överansträngd hy.

Dermalogica Ultracalming Serum Concentrate 40 ml
Academy
(Rek. Pris: 695 kr)
521 kr

Dermalogica Daily Microfoliant.

Denna produkt är en rengöring med exfolierande egenskaper som aktiveras vid kontakt med vatten. Denna rengöring är väldigt skonsam och kan användas dagligen. Produkten ger omedelbar synlig jämnhet och lyster. Daily Microfoliant reducerar ojämn pigmentering som orsakas pga ålder, solexponering eller hormonell obalans. Denna kan även användas av personer med akne och överkänslig hy.

Dermalogica Daily Microfoliant
Academy
Dermalogica

Daily Microfoliant

fr. 139 kr

Begreppet hudhälsa får en helt ny mening med Dermalogicas behandlingar och produkter. Resultatet är verkligt och blir bestående oavsett om du är hemma eller på behandling. Ingen av produkterna är djurtestade och alla är dermatologiskt framtagna. Lösningar finns till alla problem och produkterna skräddarsys efter dina behov och din livsstil, allt för ett bättre resultat. Dermalogica är till för alla.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan