take over
take over
Experthjälp online - Hudvård & Makeup
Experthjälp online - Hudvård & Makeup

Experthjälp online - Hudvård och Makeup

Idag är tid pengar. Tänk om du kunde sitta hemma, framför datorn eller telefonen, i lugn och ro och få experthjälp med din hud men också makeup.
Nu kan du genom vårt verktyg ANALYS få hjälp med både hår, hudvård och makeup, när du vill och hur enkelt som helst.

Vi har utvecklat ett verktyg som tar dig igenom hela ditt ansikte, zon för zon genom frågor men också möjlighet att lägga upp bilder (rekommenderas) för att kunna ge dig en så rättvis och professionell analys. Vi vill veta vad du redan använder, hur du upplever din hud, se på din hud, få reda på vad du vil ha hjälp med och till sist, budget.

Att göra en analys, här eller hos din salong/klinik är väldigt viktigt. Avgörande för att du ska få rätt hemmavård. Produkter som passar dig och dina tillstånd i huden. Vilka färger passar jag i? Bör jag ha en oljebaserad foundation eller ett mineralbaserat löspuder? Är det sommar eller vinter? Huden ändras konstant med miljö, ålder och årstider.

Vi vill kunna erbjuda dig professionella lösningar, tips och hjälp, hemifrån. Hur bekvämt?

Du måste prova!

Steg 1 Hudvård

I steg 1 så behöver du svara på hur du upplever din hud. Zon 1-11. Varje zon svarar du för separat. Upplever du exempelvis att din panna zon 1 är fet med småfinnar så bockar du av just de punkterna, går vidare till zon 2, som är ögonen. Kanske du upplever eksem där, då bockar du av det. Du kan bocka av hur många punkter som helst som stämmer in på dig. Allt för att förstå din hud så bra som möjligt. Nu du är färdig med zon 1-11, finns det övrig information? Finns en grå ruta för det också. Gå vidare till steg 2.

Steg 1 – Makeup

Här har vi skapat en färgkarta. Zon 1-5. Hårfärg, hud, ögon, bryn och läppfärg påverkar givetvis vilken nyans samt färgpalett som passar just dig. Bocka av i närmaste grad. Andra detaljer beskrivs i den grå rutan. Gå igenom alla zonerna, extra viktigt vid makeup analysen för att kunna ge dig den bästa rekommendationen då vi pratar om färg.

 

Steg 2 - Ladda upp bilder

Om du kan, vill och har möjlighet så är detta steg väldigt viktigt. Här kan vi från flera vinklar se hur din hud ser ut idag. Tillsammans med dina svar från föregående steg så är det den ultimata analysen.

Steg 3 – Hudvård

I ditt nästa steg behöver vi veta vad du redan använder idag. Dels för att kunna komplettera din hudvård du redan erhåller samt tips och råd på vad du skulle behöva.

Steg 3 – Makeup

Nu behöver du bocka för i listan vad du önskar ha hjälp med. Är det en foundation och mascara eller kanske en helt ny sminkgarderob? Checka av så hjälper vi dig.

Låt våra experter hjälpa dig att skräddarsy vilka produkter som passar bäst för just dig.

Steg 4 - Budget

Självklart utgår vi alltid från din budget och dina önskemål. Var därför realistisk i din budget för bästa och närmsta rekommendation.

Inom 3 dagar kommer din rekommendation och analys till din mail där du i lugn och ro kan titta över ditt resultat. Kika närmre på produkterna och läsa om dem. Allt hemifrån! Åter igen, hur bekvämt!?

Du kan alltså få hjälp när du vill, vart du än är, i tid eller otid. Vi finns här för dig! Lycka till!

 

/ Linda Berglund Özgün

ANALYSER

 
  
 
 
 
  
 
 
 
  
 
 

Din produkt är tillagd

×
Startsidan
Lancome
Lancome Idole EdP 25 ml
Lancome Idole EdP 50 ml
Lancome Idole EdP 75 ml