take over
take over
Filorga – Specialister inom Anti-Age
Filorga – Specialister inom Anti-Age

Filorga – Specialister inom Anti-Age

Filorga är det snabbast växande företaget i världen och är experter på Anti-age. Detta med sin revolutionerande kombination av NCTF och hyaluronsyra som ger ett omedelbart synligt resultat. Din hud fylls av fukt, lyster och upplevs fastare. Filorgas produkter är framtagna av läkare för att ge högklassiga produkter. Inte nog med det, The Filorga Way ger dig en färdig behandlingsplan för att ge det ultimata resultatet!

Filorga har en ledande position av att leverera specialiserade lösningar för att motverka åldrande hy. Företaget har delat upp hudvården i två serier, kosmetisk och proffisionell och presenterar stolt att båda dessa serier är högklassiga, icke-kirurgiska och Anti-age.

Filorgas hudvård är ett komplett system som innehåller fillers, polyvitaliserande NCTF och Kemisk peeling. Produkterna är framtagna av en forskningsgrupp som innehåller läkare, apotekare, biologer och kosmetologer vilket ger ett innehåll av världsklass.

NCTF är framtaget för att behandla ansikte, hals, dekolletage och händer. En av Filorgas produkter som är ett perfekt exemplar för detta är Hydra-Hyal Intensive Hydrating Serum som är ett djupt återfuktande koncentrat och serum som resulterar i fylligare hy. Tack vare fyra olika hyaluronsyror blir huden fullständigt återfuktad, inte bara på utsidan.

Filorga HYDRA-HYAL SERUM 30 ml
Academy
(Rek. Pris: 610 kr)
458 kr

The Filorga Way är ett komplett koncept som skapar en behandlingsplan för långvarigt resultat. Denna behandlingsplan tas fram genom konsultation med din hudterapeut och blir skräddarsydd just för dig. Ni kommer tillsammans gå igenom vilka behandlingar, vilka produkter och i vilka steg det kommer utföras för att uppnå ultimat resultat. Behandlingsplanen utförs i fyra steg; Kemisk peeling(djuprengör och öppnar upp för vitaminer), NCTF vitaminboost(ger huden näring för att ge lyster och minimera linjer), Artfiller(fyller ut tappad volym) och Skin perfusion(användning av rekommenderade produkter för att maximera resultat av behandlingen).

”Vi har något som ingen annan har...” Filorga

En återfuktande produkt som kommer få din hy att stråla. Den stimulerar och hjälper till att motverka nya och jobba med linjer och rynkor. Med denna kräm får du en känsla av mer ungdomlig hy.

Filorga HYDRA-FILLER 50 ml
Academy
(Rek. Pris: 600 kr)
443 kr

Optim-Eyes Eye Contour Cream är en ögonkräm som jobbar mot rynkor, svullnad och mörka ringar. En kräm som med sin trippla effekt förebygger och motverkar linjer och rynkor.

Filorga OPTIM-EYES 15 ml
Academy
(Rek. Pris: 500 kr)
368 kr

Filorga är tack vare sitt kompletta Anti-Age system det snabbaste växande företaget i världen. I labratoriet som ligger i bryssel jobbar företaget endast med legitimerade läkare, apotekare, biologer och kosmetologer för att Filorga ska kunna fortsätta leverera anti-age produkter av högsta kvalité. Målet och filosofin verksamheten går efter är naturliga och långvariga resultat!

Din produkt är tillagd

×
Startsidan