take over
take over
Academy
Natural
Hennabryn - ha perfekta bryn i upp till 6 veckor
Hennabryn - ha perfekta bryn i upp till 6 veckor

Hennabryn - ha perfekta bryn i upp till 6 veckor

Svårt att få till brynen själv? Vi färgar och formar dina bryn! I denna artikel går vi igenom hennabryn som behandling, tillvägagångssätt och resultat. Tro oss, du kommer att älska det!

 Hennabryn

Hennafärgning av brynen är mer bestående än vanlig brynfärg och håller i ca 2-6 veckor. Hudtypen avgör hur länge färgen håller, det håller längre på torr hud jämfört med fet hud.

Hennan lägger sig som en skyddande hinna runt ditt strå och växer bort, det slits inte bort och bryter inte ner stråets struktur så som traditionell färgning gör. Det snarare vårdar dina strån och med regelbundna behandlingar kan det väcka vilande hårsäckar till liv och återuppbygga växten på tomma fläckar.

 

 

Formen på brynen

Vi är experter på att ta fram rätt form för just ditt ansikte. Först vaxar vi runt om brynet för att få med alla småfjun, sedan formas brynet med pincett.brynvax västerås

 

Hur går det till?

 

Vi har en nyrenoverad salong med superfina behandlingsrum. Först rengör vi brynen för att få bort sminkrester, och så att ytan vi sedan vaxar är helt ren för att minska irritation. Sedan får du tala om hur stark du vill ha färgen, och andra önskemål du har. Efter att vi färgat brynen efter dina önskemål vaxar, plockar och klipper dina bryn (om det behövs).  

 

brynfärg västerås

 

 

 

 
 
 

Hennabryn & brynplock | 60 min

559 kr

(ord. pris 699kr)

Tilläggen måste alltid bokas i förväg då extra tid erfordas.

  • Lägg till 99kr för fransfärg.
 

 

Gillade du den här annonsen rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan