take over
take over
Höst-nyheter från EXUVIANCE
Höst-nyheter från EXUVIANCE

Höst-nyheter från EXUVIANCE

Hösten är här och Exuviance har släppt sina nyheter. Två kanon produkter som ligger helt rätt i tiden. En Kol-mask och en Essence. Jag har självklart provat dem och är mer än nöjd. Det finns en plats för dem i sortimentet, ett komplement och väldigt 2018.

Exuviance probiotic lysate anti-pollution essence, 100 ml

Detta är en daglig essence som man använder efter sitt ansiktsvatten innan sitt serum för att boosta huden ytterligare med fukt (PHA) och probiotika. Det är just probiotikan som är så inne i sin tid just nu. Man tittar inte bara på våra celler utan också vår mikroflora på huden nu för tiden. Probiotika-extraktet (lactobacillus ferment lysate filtrate) bidrar till att främja de goda bakterierna på huden och på så sätt göra huden mer motståndskraftig mot yttre påfrästningar. Boosta hudens immunförsvar kan man säga. Lägg till 8 % PHA syra och lite hyaluronsyra så har du en perfekt daglig cocktail.

För ut några droppar i handflatan och klappa in denna produkt över hals och ansikte.

image

Exuviance detox mud treatment, 100 ml

När du vill ha masken med det lilla extra. En kolsvart mask uppbyggd på just 23% binchotan charcoal från Japan (svart trä-kol), kombinerat med 3 sorters lera och neoglukosamine. Kolet fungerar likt en magnet. Den drar till sig orenheter och slagg som finns i och på huden. Kombinerat med leran som är djuprengörande, lugnade och rik på mineraler. Neoglukosaminet som ger en skonsam exfoliering och Phytotal som har en mattande effekt. Du får allt och lite till.

Den passar alla, men till dig som har en problematik med acne och orenheter allra extra. Används 2-3 ggr i veckan, 5-15 min. Tvätta av med vatten, eller en svart handduk då masken färgar av sig mycket.

 

Du kommer inte bli besviken!

-Linda Berglund Özgün

Se fler Exuviance favoriter här

Din produkt är tillagd

×
Startsidan