take over
take over
När håret är huvudsaken
När håret är huvudsaken

När håret är huvudsaken

Att vilja ha ett välmående och friskt hår är något de flesta av oss drömmer om. Nu kan dina drömmar bli verklighet! Ett friskt hår är något vi alla kan uppnå med hjälp av rätt produkter utformade för sina personliga behov. För precis som Du, så är Ditt hår unikt. Din grundkvalitet, tidigare behandlingar och vilken miljö du lever i är faktorer som påverkar hur ditt hår beter sig. Är frissigt hår din största fiende? Är ditt hår svårt att borsta men du har svårt att hinna med inpackning? Är din hårbotten oljig men håret torrt och risigt? Med hjälp av vår nya funktion ANALYS kan vi hjälpa dig skräddarsy produkter för just Dig, Din vardag och Ditt hår!

Du har säkert någon gång varit på jakt efter schampo och funnit dig bland hyllor på hyllor med schampo och ställt dig frågan, spelar det egentligen någon roll? Svaret är JA! Varenda produkt du använder påverkar hur ditt hår kommer att se ut, må och hålla styling. Och för att hitta rätt produkter behövs hjälp från någon som är utbildad inom ämnet. Ett slitet hår behöver protein för att bygga upp hårets grundkvalitet, medans ett torrt hår behöver fukt för att kunna gå att borsta. Ett slitet hår kan kännas torrt men kanske egentligen bara är slitet och trasigt, låt våra experter lösa gåtan åt dig!

Steg 1

I steg 1 av analysen får du svara på några enkla frågor om dig och ditt hår. För att vi tydligt ska kunna förstå dig och dina behov är frågorna angående ditt hår indelade i olika Zoner. I vår första Zon, Zon 1, vi tar oss an hårbotten, här svarar du enkelt med JA och NEJ frågor på påståenden angående din hårbotten. Du klickar i JA om du anser att påståendet stämmer på din hårbotten. Stämmer inte påståendet, är det redan förinställt på NEJ, detta är en process som är väldigt enkel att svara på och går dessutom väldigt fort! I Zon 2 refererar vi till hårets grundkvalitet och här hittar vi beskrivningar som ”Torrt”, ”Slitet”, ”Färgat” och så vidare. Med samma enkla metod som i Zon 1 svarar du nu på Zon 2. Vår sista Zon, Zon 3 handlar om hårets toppar och du svarar precis som i Zon 1 och 2.

Steg 2

Steg 2 i processen handlar om att ladda upp en bild på ditt hår i olika lägen. Detta är för att våra hårexperter ska kunna få en verklig bild av hur ditt hår ser ut när det kommer till färg, längd, tjocklek, form samt kvalité. Detta är ett viktigt steg då det fullbordar analysen och gör det möjligt att förstå ditt hår till det yttersta! På så vis kan vi göra en träffsäker analys och du kan få ut maximalt av analysen. Bilderna är endast för dig och terapeuterna.

Låt våra experter hjälpa dig att skräddarsy vilka produkter som passar bäst för dig och ditt hår.

Steg 3

Steg 3 ställer frågor till dig angående tidigare behandlingar, användning av värmeverktyg och frågor om dina styling rutiner. Detta steg gör vi för att förstå historiken för ditt hår och även för att förstå hur mycket eller lite tid du vill lägga ner på håret. Är du personen som vill ha maximal volym på 5 minuter, då vill vi veta det av dig i detta steg!

Steg 4

I sista steget, steg 4, fokuserar vi på din budget. Oavsett om din plånbok är stor eller liten så kan vi hitta produkter för just dig. Det är viktigt att vara realistisk när du sätter din budget. Vill du ha en optimal hårvård med schampo, balsam, inpackning samt stylingprodukter får du känna in vart din gräns går. Är din budget låg, kan det hända att vi rekommenderar färre produkter. Vår huvudsak är håret och dess välmående och vi skulle aldrig välja ut en produkt som inte passar dig för att prislappen är lägre. Vi väljer med kärlek det som passar just precis dig.

 

Så, vilken skillnad kan en bra hårvårdsrutin göra? Jag tänker ge er ett exempel med en kund jag började ta hand om för flera år sedan. När hon kom till mig hade hon blekt håret hemma, använt blondspray och använt diverse vård produkter utan ett egentligt syfte. Hennes grundkvalitet var god men håret var nu strävt som svinto och gick omöjligt att borsta. Hennes tanke var att ösa på med olja och fukt för att kunna reda ut tovorna som bitit sig fast. Det är den naturliga tanken när håret är trassligt, på med mera fukt och olja! Problemet var att hon arbetade bara på ytan och lagade inte det som var hårets verkliga problem. Med hjälp av rätt produkter lyckades vi laga hennes hår! Idag går håret att borsta, det har kunnat växt och blivit långt och dessutom är hennes naturliga självfall tillbaka. Lös ditt hårproblem Du också, Vi hjälper dig! Håret är trots allt huvudsaken./Emmelie, Frisör på HARMONIQ.

ANALYSER

 
  
 
 
 
  
 
 
 
  
 
 

Din produkt är tillagd

×
Startsidan
Olaplex No 3 Hair Perfector 100 ml
Estee Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II
Lancome Hypnose Doll Eyes Mascara 6.5 ml