take over
take over
Personlig hårvård för exceptionellt hår
Personlig hårvård för exceptionellt hår

”Väldig personlig hårvård för exceptionellt hår” -Kérastase

Alla kvinnor vill ha ett exceptionellt hår, men lösningen är inte samma för alla. Hårtyp, hårbottenproblem, interna och yttre faktorer är några av de saker som påverkar hårets hälsa. För att lösa dessa faktorer behövs personlig expertis för att skapa en individuell hårvård som skapar det perfekta håret. Hos Kérastase kan du skräddarsy lösningar för att hitta den perfekta hårvården för just dig och ditt hår.

Det hela tog fart och började år 1964 när François Dalle sammanlänkar vetenskap med lyxig hårvård för att skapa Kérastase. Varumärket var det första på marknaden att lansera hårvård med samma karaktär som hudvård och gav frisören en ledande roll i utvecklingen. Under mitten av 70-talet debuterar Kérastase sin mest sålda och ledande produkt, Bain Divalent. Detta var den första serien som behandlade både oljiga rötter och samtidigt torra toppar. Än idag är Bain Divalent Kérastase mest sålda produkt.

Så vad är då Bain Divalent och till vilket hårtyp passar denna serie? Detta är ett schampo för dig med fet och oljig hårbotten men samtidigt spröda och torra toppar. Den rengör på djupet och avlägsnar överflödigt talg utan att torka ut. Resultatet blir luftigt och lätt men samtidigt mjukt och glansigt. Produkten är helt fri från silikoner och innehåller istället vitamin B6 för att balansera fukt från hårrötterna samtidigt som den reparerar torra och skadade hårfibrer.

Kerastase Specifique Shampoo Bain Divalent 250 ml
Academy
(Rek. Pris: 285 kr)
214 kr

Något som särskiljer Kérastase från övriga hårvårdmärken är deras unika ritual för att uppnå det perfekta håret. De har skapat en skräddarsydd 3-stegs ritual där man rengör, behandlar för att sedan texturera. Det första steget är att Cleanse, själva tvättningen och här har Kérastase döpt alla sina schampon till Bain vilket på franska betyder bad.  Under rengöringsprocessen tvättas orenheter bort av det lyxiga skummet och efterlämnar ett rent och mjukt hår. Steg nummer två är Treat vilket är behandlingsdelen för håret. Här jobbar du med inpackning och balsam för att på djupet arbeta med just dina hårproblem. Det avlutande steget är Texture och det är nu vi tittar på vad du vill uppnå med din styling. Lockigt och mycket volym eller utfönat och skinande, valet är ditt och alternativen många.

”En unik korsning mellan forskare och frisörer” -Kerastase

Är dina längder mycket torra och livlösa? Då är denna djupt närande hårmask något för dig. Kerastase Nutritive masque magistral är inpackningen som vårdar och återfuktar på djupet. Den innehåller ett högt koncentrat av Irisome komplex som både mjukgör, stärker och återfuktar rejält. Produkten passar dig med grovt och tjockt hår och applicerar i tvättat, handdukstorkat hår. Låt verka 5 minuter för att sedan skölja noggrant. Frissa toppar är nu ett minne blott!

Kerastase Nutritive Mask Masque Magistral 200 ml
Academy
(Rek. Pris: 460 kr)
345 kr

Curl Fever är våra frisörers favoritprodukt för lockiga hår! Detta är en formande Gel som ger medel hållbarhet för dig med naturliga eller permanentade lockar. Då produkten har något kallat ”Lock-minne” lokaliserar den ditt hårs form och förstärker den formen. Detta skapar definierade och hållbara lockar. Produkten är även återfuktande och ger både lyster och glans. Ett extra plus i kanten att den innehåller xylos som har värmeskyddande egenskaper. Produkten appliceras i handdukstorkat hår och du väljer sedan om du vill föna eller låta dina lockar torka naturligt.

kr

Din produkt är tillagd

×
Startsidan