take over
take over
Academy
Natural
Sätt guldkant på vardagen med välvårdade naglar
Sätt guldkant på vardagen med välvårdade naglar

Sätt guldkant på vardagen med välvårdade naglar

Välvårdade naglar sätter verkligen guldkant på vardagen och får alla att känna sig ytterligare lite snyggare.  I denna artikel går vi igenom både nagelförlängning och förstärkning som behandling, tillvägagångssätt och resultat. Du är värd det bästa!

bio sculpture västerås

 

Om Bio Sculpture

 Bio Sculpture Gel är det enda nagelsystemet som är kliniskt testat av Farmovs Parexel, som är ett internationellt godkänt forskningsinstitut, och med ett väldigt bra resultat. Resultatet visar att systemet är 99% allergifritt. Parexel gav Bio Sculpture den högsta ratingen – 5 stjärnor, som ett effektivt och hälsovänligt nagelsystem.

Bio Sculpture Gel® nagelsystem representerade något helt nytt - en nagelgelé som var lika flexibel som den naturliga nageln och som var upplösbar. Bio Sculpture var först med att ta fram en skulpteringsgelé för nagelförlängningar med form istället för att använda uttorkande lim och hårda plasttippar. Bio Sculpture Gel nagelsystem är utvecklat för att ge styrka och skydd till den naturliga nageln. Geléen skadar inte den naturliga nageln, den kan lösas upp utan att filas, därmed undviker nagelteknologen att andas in damm. Vår Gel Remover löser upp geléen från nageln på 20 min.

Förlängning eller förstärkning?

En förlängning behöver du bara göra första besöket om du skulle vilja ha längre naglar än vad du redan har. Nästa gång du kommer så har din befintliga nagel vuxit ut såpass att det förmodligen räcker med att göra en förstärkning. Vi rekommenderar att man kommer på återbesök inom 3-5 veckor, beroende på hur fort dina naglar växer. 

 

 

 

 
 
 

Nagelförstärkning | 60 min

399 kr

(ord. pris 585kr)

Nagelförlängning | 120 min

499 kr

(ord. pris 799kr)

(Erbjudandet gäller endast hos Fanny och på naturliga naglar.)


Tilläggen måste alltid bokas i förväg då extra tid erfordas.


  • Lägg till för brynplock 100kr (+15 min).
  • Lägg till för brynplock och färgning av bryn 160kr (+30 min).
 

 

Gillade du den här annonsen rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan