take over
take over
Schwarzkopf – Professionell hårvård för just dig
Schwarzkopf – Professionell hårvård för just dig

Schwarzkopf – Professionell hårvård för just dig

Efter 111 år med brett sortiment och konsekventa resultat är detta en av de mest tillförlitliga företagen. Ett omfång av styling, hårfärger och hårvård i flera serier, anpassad för att passa alla olika hudtyper. Schwarzkopf är en målinriktad verksamhet som håller vad de lovar, de är esset i kortleken.

Schwarzkopf är ett företag som varit i branchen i över 111 år och strävar med sitt mål och sin vision om att ervinna frisörers och konsumenters fulla tillit. Detta genom att bevisa med sina sägenartade produkter sin effektivitet precis som de gjort med serierna Blonde, Gliss och Brilliance för att bara nämna några. Alla Schwarzkopf produkter ska leva efter idealet där de blir en förlitlig innovation. Sortimentet sträcker sig alltifrån styling till hårfärg till hårvård, en mängd produkter av högklassig kvalite.

En ständigt återkommande trend är de volymfyllda, graciösa och stora lockarna som faller mjukt och naturligt kring axlarna. Dessa lockar är något som kan skapas utan verktyg genom att först massera in Osis Grip i handukstorkat hår, rulla upp i papiljotter och sedan låta håret torka. Rulla därefter ur håret och sära på lockarna och avsluta sedan med Osis Session Hairspray för maximal hållbarhet.

Schwarzkopf Professional Osis Session Hairspray
Premium
fr. 69 kr

Som tidigare nämnt är Schwarzkopf sortiment brett och utmärker sig produkterna inte bara vid styling utan även vid hårfärger och toning. En vanlig och relevant fundering är just vad skillnaden mellan permanent färg och toning är. Förutom varaktigheten fungerar dessa på olika sätt. Vid permanent färgning öppnar alkaliska ämnen såsom ammoniak upp hårfibrerna och skapar plats för det nya pigmentet som tar fäste och tvättas således inte ur. Den naturliga färgen växer ut med tiden och återfärgning behövs för ett välvårdat utseende. Vid toning sätter sig färgen på utsidan av hårets fiber och pigmentet bleknar alltså med tiden. En toning håller i sig i sex till åtta tvättar.

”Små förändringar gör stor skillnad” - Schwarzkopf

Dust it är ett lätt puder som ger ditt hår det lilla extra för dagen,och som håller volymen en hel dag.Dust it har gjort att Schwarzkopf serien har fått ett namn att minnas bland alla volym älskare!

Schwarzkopf Professional OSiS Dust It 10g
Premium
Schwarzkopf

Dust It 10 G

(Rek. Pris: 199 kr)
89 kr

Denna produkt är ett Spray Balsam anpassat för torrt eller naturligt lockigt hår. Produkten innehåller aminosyror och Milk-Protein-Complex vilket balanserar hårets fuktighetsbalans inifrån. Håret lämnas friskt, återfuktat, glänsande och lättkammat!

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick Spray Conditioner
Academy
(Rek. Pris: 199 kr)
149 kr

Din hårvård är en grundläggande och viktig del för hårets välmående. Att vårda skadat hår behöver nödvändigtvis inte vara svårt. Det kräver bara att man ändrar några av sina vanor. Steg ett är att se över vilket schampoo och balsam man använder, ett bra exempel på reparerande produkter för skadat hår är Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue som ger näring och återuppbygger på djupet. Steg två är att inte gnugga in schampoo utan istället varsamt massera in i hårbotten. Följ därefter upp med balsam, återigen varsamt, och låt sedan håret torka inlindat i en handduk för att sedan försiktigt redas ut med en bredtandad kam.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan