take over
take over

 

Skäm bort dig själv med salongsfixade naglar

Välvårdade och snygga naglar sätter verkligen guldkant på vardagen och är ett otroligt bra sätt att skämma bort dig själv på! Det får alla att känna sig lite extra snygga till vardags. I denna artikel går vi igenom både nagelförlängning och förstärkning som behandling och framförallt inspiration. Du är värd det bästa!

Vilken nageldesign kan man välja?

Det finns såklart oääändligt med variationer när det kommer till nageldesign. Allt handlar om smak och tycke! Gillar du ljusa färger, mörka färger, dova färger, neon eller kanske en kombination av allt? Vår nagelteknolog kan ge dig tips och råd för att tillsammans ta fram dina drömnaglar oavsett om det är stilrent och nude eller kreativt med många moment! Det finns såklart mängder med inspiration att ta del av på internet och i salongen har vi flera färgkartor och exempelnaglar du kan kika på i lugn och ro medan du smuttar på en latte och äter några chokladbitar (på fredagar erbjuder vi bubbel!).

Nedan visar vi förslag på hur några av våra kunder har valt att förvandla sina naglar - med strålande resultat dessutom!

Dova rosa färger med guldkant

Dessa naglar passar de allra flesta! Vackert dova färger i rosa toner som bryts av med en lite guldkant. Att gå ifrån salongen med den här designen på dina naglar är definitionen av att sätta en guldkant på vardagen!

Mörkgrön med grönt glitter

Om du vill ha en höstig nyans på dina naglar, men ändå vill hålla det stilrent, så rekommenderar vi verkligen att bara tillsätta lite glitter på endast två naglar! Det här går såklart att göra oavsett vilken nyans du väljer.

Mörkblå galax

Har du någonsin sett en mer passande nagel för sena och mystiska nätter. En superspännande nageldesign att testa på när höstmörkret faller!

Höstigt bruna nyanser med glitter

Ett vackert exempel på när kunden vill ha extra allt och något speciellt! Varför bara välja lite glitter när man kan göra något alldeles unikt! Fundera på vad du skulle vilja ha på dina naglar så ordnar vi det.

Ska man välja förlängning eller förstärkning?

En förlängning behöver du bara göra första besöket om du skulle vilja ha längre naglar än vad du redan har. Nästa gång du kommer så har din befintliga nagel vuxit ut såpass att det förmodligen räcker med att göra en förstärkning. Vi rekommenderar att man kommer på återbesök inom 3-5 veckor, beroende på hur fort dina naglar växer.

Vad använder vi på dina naglar?

Bio Sculpture Gel® nagelsystem representerade något helt nytt - en nagelgelé som var lika flexibel som den naturliga nageln och som var upplösbar. Bio Sculpture var först med att ta fram en skulpteringsgelé för nagelförlängningar med form istället för att använda uttorkande lim och hårda plasttippar. Bio Sculpture Gel nagelsystem är utvecklat för att ge styrka och skydd till den naturliga nageln. Gelén skadar inte den naturliga nageln, den kan lösas upp utan att filas, därmed undviker nagelteknologen att andas in damm. Vår Gel Remover löser upp geléen från nageln på 20 min.

Bio Sculpture Gel - det bästa för dina naglar

Bio Sculpture Gel är det enda nagelsystemet som är kliniskt testat av Farmovs Parexel, som är ett internationellt godkänt forskningsinstitut, och med ett väldigt bra resultat. Resultatet visar att systemet är 99% allergifritt. Parexel gav Bio Sculpture den högsta ratingen – 5 stjärnor, som ett effektivt och hälsovänligt nagelsystem.

 JUST NU - brynplock 69kr! Läs mer HÄR.Gillade du den här annonsen rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan