take over
take over
Skonsam hårförlängning
Skonsam hårförlängning

”Marknadens skonsammaste hårförlängning ”- Hairtalk

Hairtalk är den absolut skonsammaste löshårsmetoden du kan hitta på marknaden. Gjord på den finaste kvalitén av hår och med speciellt utformade och dessutom patenterade tejpfästen. Detta gör att Hairtalk kan fästas i även de tunnaste och sköraste håren utan att ditt hår tar skada. Dessutom håller deras extensions omsättning efter omsättning.

Tack vare Hairtalk kan nu alla få det där perfekta drömhåret. Oavsett om det handlar om att fylla ut vissa tunna partier eller göra en full förlängning. Håret går dessutom att använda som en quickfix för att ändra färg, form och frisyr. Exempelvis om ditt hår är för skadat för en färgning. Hairtalks patenterade tejp är utformad med precision för att aldrig låta ditt hår komma till skada. Tvärtom så får ditt hår vila och växa ut i bättre skick än vad det hade gjort utan Hairtalk, något som blivit bevisat gång på gång. Sköter du sedan ditt hår rätt kan håren sättas om i flera omgångar. Hairtalk utlovar till och med en garanti att du kan använda samma hår minst 6 månader om du sköter det på rätt sätt.

Hur kan det vara så skonsamt då? Hairtalk togs från början fram för att hjälpa drabbade personer som lidit av någon form av håravfall så som alopeci, stress eller till och med cancer. Allt för att kunna hjälpa personerna tillbaka till ett bättre självförtroende och kunna se sig själv och inte en sjukdom när man tittar i spegeln. Fästet är mjukare och mer följsamt än konkurrenterna på marknaden och dessutom mindre. Speciellt utformad för att inte kunna bryta eller skada hårstråna som det sitter i. Det naturliga håret hamnar då emellan 2 slingor extension och skyddas på så vis från yttre slitage.

För att få din förlängning eller förtjockning att hålla på bästa sätt gäller det att följa Hairtalks anvisningar om skötselråd, något som kanske låter svårt och krångligt men faktiskt är förvånansvärt enkelt. Det ingår alltid produkter när du väljer att göra en förlängning eller förtjockning med Hairtalk, allt för att du ska kunna sköta ditt hår på bästa sätt. Man får även några enkla skötselråd för att kunna uppnå en lång hållbarhet, till exempel;
- Sov aldrig med blött hår och sov gärna med håret i en låg tofs eller fläta.
– Håll alltid i håret när du borstar långa längder.
– Undvik salt, klorvatten eller hårspray som kan torka ut håret.
– Tvätta håret ca varannan dag för att hålla fästena rena.

”Big hair, Big dreams” - Hairtalk

För att sköta ditt hår hemma på bästa sätt finns alltså 6 stycken produkter att använda. Schampot är fuktgivande och speciellt utformat för att rengöra de skonsamma fästena samt få dem att hålla månad efter månad. Balsamet är ett Leave In- Balsam och faktiskt nyckeln till det perfekta resultatet. Balsamet reder ut längderna samtidigt som det skyddar håret mot värme. Produkten appliceras alltså i fuktigt hår och behöver inte sköljas ur. Produkten som heter Conditioner är en fuktgivande och värmeskyddande spray som kan användas varje dag, den fräschar upp håret mellan tvättarna och kan användas i både vått och torrt hår. Detangler är en utredande spray som används om håret trasslar ihop sig. När Detangler behövs vet man också att det är dags att göra en inpackning. Repair Creme är Hairtalks inpackning som utför magi! Den ger håret fukt och näring och efterlämnar ett följsamt och silkeslent hår fullt av glans igen. Sist men inte minst har vi Treatment Fluid, som är en mjukgörande olja med värmeskydd. Appliceras enkelt i topparna för att få till den sista finishen.

Hairtalk Shampoo är ett fantastiskt fuktgivande schampo som är speciellt framtagen för Hairtalks skonsamma fästen. Schampot är milt och skonsamt mot hårbotten och rengör enkelt och smidigt utan att förstöra tejpen.

Hairtalk Shampoo 250 ml
Academy
Hairtalk

Shampoo 250 ml

(Rek. Pris: 229 kr)
171 kr

Hairtalk Balsam är ett Leave-In Balsam som hjälper till att reda ut håret skonsamt och smidigt. Har egenskaper att skydda håret mot värme för ett friskt och välmående hår som du kommer att älska!

Hairtalk Balsam 250 ml
Academy
Hairtalk

Balsam 250 ml

(Rek. Pris: 229 kr)
171 kr

Hairtalk passar alltså alla hårtyper och dessutom alla hårfärger. Det finns 46 nyanser att välja mellan och dessutom går färgerna att skräddarsy med hjälp av Color Plus, speciellt utformade nyanseringar till Hairtalk för att få till precis din nyans. Håret går även att få i Plusfäste, vilket helt enkelt är ett fäste med hår hela vägen upp och går därför att fästa nära ansikten och på tunna partier utan att det syns. Helt fantastiskt och helt unikt med Hairtalk! Förutom de klasiska tejpfästena finns Hairtalk även i Hairband och Top of the Head. Hairband är en icke permanent version av hairtalk, som enkelt sätts i inför en utekväll eller dag på stan. Perfekt för dig som vill bära extension, men inte hela tiden. Håret fästes med hjälp av en tunn tråd och hänger sedan utan att synas och utan att skada håret. Hairtalk Hairwear är en hårdel som placeras på hjässan för att täcka över kala eller tunnhåriga partier. Hairtalks Hairwear är tunn och väger nästan ingenting vilket gör att den varken kliar eller blir varm att ha på sig. Perfekt att använda i kombination med Hairtalks Tejpextension.

Hairtalk är alltså håret för alla. Som får dina drömmar om det perfekta håret att slå in. Och dessutom gör ditt naturliga hår både längre och starkare på kuppen. Oavsett om du är ute efter en häftig slinga i luggen, behöver fylla ut en gammal sidecut eller helt enkelt vill få till det långa hollywoodsvallet. Håret kommer i 25cm, 40cm och 55cm och öppnar upp en framtid med oändliga möjligheter.  

Din produkt är tillagd

×
Startsidan