take over
take over
Academy
Slipp rynkor och åldersfläckar - gör såhär
Slipp rynkor och åldersfläckar - gör såhär

Slipp rynkor och åldersfläckar - såhär gör du

Vi går igenom allt du bör tänka på om du vill hålla rynkor och åldersfläckar på långt avstånd! Du har säkert hört det förr, att hudvård kan hjälpa dig att åldras vackert. Vadå, tänker en del, kan jag inte bara få åldras, medan andra vill bevara sitt ungdomliga utseende till varje pris. Det finns förstås inget som är rätt eller fel, var och en får hitta sin väg. Om du hör till dem som vill hålla de djupaste rynkorna och fläckigaste åldersfläckarna så är det här precis rätt artikel för dig.

   

Använd solskydd

Ca 80% av hudens åldrande orsakas av solexponering. Mycket sol betyder tyvärr fler och djupare rynkor, mer pigmentfläckar och en mindre spänstig hud. Börjar du använda solskydd mot UVB och UVA tidigt i livet och alltid vid solexponering minimerar du inte bara ålderstecken utan också risken för hudcancer.

 

Exuviance Sheer Daily Protector är en lätt tonad vårdande kräm med högt mineralbaserat UVA-/UVB-skydd. Med Sheer Daily Protector fås ett estetiskt tilltalande solskydd och hudvård i ett.

Med solskydd och fruktsyror som din huds basgarderob och retinol och C-vitamin som extra ”vitamininjektioner”, är du väl rustad att åldras med stil!

EXUVIANCE SUPERCHARGE AOX SERUM 30 ML

 

   

Ge din hud en daglig dos av AHA och PHA

Regelbunden användning av fruktsyra, en hudvårdens allra mest väldokumenterade hudförbättrare, hjälper till att sätta igång hudens cellförnyelse, exfoliera, stimulera kollagen och minimera pigmentfläckar. Välj AHA för kraftfullare exfolierande effekt och PHA för återfuktande och barriärstärkande effekt. Kombinera gärna båda för bästa resultat. Med AHA-peeling på salong regelbundet gör du din hud en stor tjänst. Du kan börja använda fruktsyror när du börjar med hudvård för att få en daglig dos av ämnen som din hud gillar.


Exuviance supercharge aox är ett superserum som effektivt stärker hudens försvar mot oxidativ stress, som är en av de främsta orsakerna till synliga ålderstecken på huden. 


Boosta med C-vitamin

C-vitamin stärker hudens motståndskraft, motverkar pigmentfläckar och gör att hudens spänst förbättras. För att få ut så mycket som möjligt av ditt C-vitaminkoncentrat eller serum ska det ha tillräckligt hög koncentration, 20% är idealiskt. Det ska också vara förpackat så att det känsliga C-vitaminet inte bryts ner, tänk kapsel, ampull eller serum i mörk flaska. C-vitamin i koncentrat kan du använda några kvällar i veckan, eller dagligen om du önskar. Du kan inkludera C-vitamin när du börjar med hudvård. Ju förr desto bättre, men det är aldrig för sent att börja.

Exuviance AF vitamin C är ett koncentrat i engångskapslar med 20% C-vitamin som verkar utjämnande samt har en antioxidanteffekt. Innehåller även Aminofil som stimulerar kollagenproduktionen, viket bidrar till en förbättrad spänst och ökad volym i huden. Huden får ny lyster, fina linjer och pigmentförändringar minimeras. Passa alla hudtyper, främst en mogen hud. Vitamin C Serum Capsules ersätter AF Vitamin C20 Serum Capsules.


EXUVIANCE VESPERA BIONIC SERUM 30 ML

 
 

   ...och A-vitamin

Hudvårdens nästa kändis är A-vitamin, som finns i många olika former som alla verkar lite olika. Allra mest väldokumenterat i hudvård är retinol, som hjälper cellerna att hålla igång och bland annat producera kollagen. Retinol är också bra för att minimera pigmentfläckar. 

Exuviance vespera bionic serum har bevisade fördelar inom hudföryngring, bekämpning av fria radikaler och intensiv fuktgivning. En kraftfull blandning av PHA, vitamin A, C och E, havsväxter samt extrakt från grapefrukt, samverkar för att minska de synliga tecknen på åldrande. Skyddar huden från påverkan från miljön med super-antioxidanter samtidigt som hudtonen förbättras och blir klarare.

 

                                                           SE ALLT FRÅN EXUVIANCE HÄR

 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan