take over
take over
Stolta, miljömedvetna & vårdar håret
Stolta, miljömedvetna & vårdar håret

Lanza – Det enda stolta, miljömedvetna företaget som vårdar håret på riktigt

Ett utav de första företagen med skräddarsydd hårvård tack vare sina egenskapade kompletta behandlingssystem som reparerar på djupet. Utan konkurrens om att vårda håret på djupet ligger Lanza i framkant. De bygger sina produkter på att utvinna ingredienserna ur botaniska ämnen och blir på så vis ett miljömedvetet företag. Förutom miljö och premiumprodukter uppmuntrar även Lanza alla att göra skillnad och att tro på sig själva!

Ett av de första företagen inom professionell hårvård där man anpassade behandlingen efter särskilda behov var Lanza. Lanza har skapat egna kompletta system för att bekämpa orsakerna till det skadade håret på djupet och inte på ytan. Grunden i alla produkter är att reparera, försegla och skydda. Med detta sagt ligger Lanza i framkant eftersom verksamheten är det enda varumärket som kan lova att reparera håret på djupet för att ge ett resultat av maximal lyster och färgbevaring.

Ett tydligt exemplar för Lanzas tumregler är Healing Moisture Noni Fruit Leave-In Conditioner. Denna produkt  är ett direktverkande balsam i sprayfom som absorberas helt av håret så det blir lättare att reda ut och kamma. Balsamet består av en blandning av polynesiska växter och unika aktiva ämnen som lugnar håret, tillför fukt och reparerar. Med hjälp av nanoteknik fördelas fukt som tränger in i hårets inre lager och därefter kapslar in fukten utan att tynga ner håret. Huvudingrediensen är den Hawaiianska Nonifrukten som innehåller höga halter av antioxidanter och proxeronin som främjar cellförnyelsen. Detta extrakt tynger inte ner håret utan ger fukt och otrolig lyster. Dess naturliga fettsyror reder direkt ut håret.

Lanza Healing Moisture Noni Fruit Leave-In Conditioner 250 ml
Academy
(Rek. Pris: 239 kr)
179 kr

Lanza använder inte enbart den senaste teknologin utan väljer även att stå på miljöns sida. Att vara ett miljömedvetet företag är en av företagets högsta prioriteringar och väljer därför att försäkra sig om att alla produkter stödjer en positiv effekt för utvecklingen av vår planet. KHS (Keratin Healing System) som är det kompletta systemet och basen för alla produkter, oavsett serie, använder sig av den senaste ingredienstekniken där innehållet är utvunnet ur botaniska ämnen, såsom särskilda vegetabiliska oljor.

”Vi är B.I.G. – Belive. Inspire. Grow” - Lanza

Denna produkt är ett serum för håret som används innan all eventuell värmestyling. Serumet innehåller ett värmeskydd på 260 grader och minskar även torktiden med 55%. Produkten balanserar pH-värdet i håret och har ett eget pH- värde på 5,5. Resultatet blir en fantastisk lyster och glans utan att håret upplevs tungt.

Lanza Healing Strength Neem Plant Silk Serum 100 ml
Academy
(Rek. Pris: 299 kr)
224 kr

Denna produkt definerar håret och lämnar det fyllt med volym. En förtjockande produkt som ger håret högre densitet och stadga. För ännu mer fyllighet och maximal volym kan man föna håret, resultatet blir matt och läckert!

Lanza Healing Style Molding Paste
Academy
fr. 49 kr

Lanza vill förmedla och sprida sitt budskap B.I.G. (Övertyga, Inspirera, Växa) till både konsumenter och frisörer, eftersom de är företagets egna inspiration. Att framställa exlusiva premiumprodukter för att uppnå högsta kvalite och resultat är något de motiveras av oss att göra. Nu vill de uppmana att det är vi som gör skillnad och främja oss att tro på oss själva, detta för att sprida samma budskap till andra.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan