take over
take over
Stylingen med Inspiration, Mode och Innovation
Stylingen med Inspiration, Mode och Innovation

Redken – Hårvården och Stylingen med Inspiration, Mode och Innovation

Med en enastående service och revolutionerande produkter är Redken en verksamhet i framkant både för frisörer och konsumenter. Ta del av avancerade system i form av produkter eller behandlingar där ditt hår behandlas på djupet och se ett långvarigt resultat, eller låt din styling övergå till en proffesionell nivå. Kvinna som man, bli inspirerad med mode och innovationer.

Redken grundades år 1960 och blev revolutionerande både för frisörer och för konsumenter inom hårindustrin. Framställning av professionella hårprodukter och högklassiga utbildningar är något Redken främjar då detta bidrar till en exceptionell salongservice och upplevelse. Företagets vision är att förmedla ett intryck genom inspiration, mode och innovation. Redken är för dig som vill låta dig inspireras och få en utmärkande och personlig behandling.

Ett utomordentligt föredöme för Redkens ideal är den makalösa duon All Soft Schampoo & Conditioner. De båda innehåller proteiner, amino syror och avokadoolja som gör håret graciöst och lent samtidigt som det förses med fukt, elactisitet och lyster. Redkens exklusiva Interbond Conditioning System och Silk-Luxe Complex ger förtorkat, skört och grovt hår en intensiv, mjukhet och följsamhet inifrån och ut.

Redken All Soft Shampoo
Premium
fr. 165 kr

Upplev de exklusiva behandlingarna i salongen och få en kombinerad känsla av harmoni och trygghet. Förutom ett professionellt bemötande blir även ditt hår omhändertagen med Redkens nya, innovativa och kompletta system, pH-Bonder. Detta är ett system skapat för att värna om och stärka hårfibrerna under och efter färgbehandlingarna utförda av högsta expertis. Frisören kommer således att tillsätta pH-Bonder i hårfärgen för att både skydda och stärka bindningarna i hårstrået. Därefter tillämpas Fiber Restorative Pre-Wash Concentrate innan tvätt med Redken hårvård för att tillföra jämvikt till hårets pH-värde och stärka hårfibrerna.

”Haircare and Styling with an Edge” Redken

Stay High 18 är en gel-mousse som lämnar håret  med en glamourös volym, fyllighet och stadga. Produkten underlättar vid utformning av höga och strama uppsättningar, men även vid konstuering av vågor och jämn volym.

Redken Stay High 18 150 ml
Premium
(Rek. Pris: 250 kr)
188 kr

Stärker de delar av håret som är porösa och skadade, sluter fjällskiktet varsamt, samt reducerar friktion från hårborstning för att undvika mekanisk skada. Innehåller även xylose socker för att ge värmeskydd. Håret skyddas från att brytas eller att dela sig och blir blankt och medgörligt.

Redken Extreme Anti Snap 250 ml
Premium
(Rek. Pris: 290 kr)
233 kr

Redken har även speciellt anpassade serier för män och genom expertis på nya teknologier framställt hårvårdsprodukter skräddarsydda för att passa männens grundläggande behov. Produkterna tillför vård för både hår och hårbotten genom en omkonstruerad formula för att öka täthet, dämpa torrbelagt och motverka mjäll.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan