take over
take over
Varför Clinique?
Varför Clinique?

Varför Clinique?

Med ett sortiment från hudvård till makeup är alla produkter framtagna av hudläkare med noggranna allergitestningar. Visionen är att valet av produkter kan skräddarsys och på så vis låta din hud bestämma. Både makeup och hudvård är 100% parfymfri och Clinique presenterar stolt att några av de bästa lösningarna ligger i deras makeup.

Clinique är ett märke som passar de allra flesta. Varför? En av de största anledningarna är att allergitestningen för produkter är väldigt noggrann. Ordet ”hypoallergenic” finns på ett flertal skönhetsprodukter men det finns ingen absolut kvalifikation för ordet. Clinique testar varje enstaka produkt 12 gånger på 600 personer och om någon av dessa 7200st appliceringar ger en reaktion börjar de om med produkten från början. ”Vi har satt vår egen standard för att säkra din huds välbefinnande. Alla våra produkter är utvecklade av hudläkare och kan skräddarsys för alla hudtyper och för alla behov.” – Clinique.

Allergier orsakar irritationer i huden och om irritationen varar en längre tid resulterar det i en skadad hy fylld med rynkor, linjer och ojämn hudton! En av Cliniques bästsäljande produkter mot irritation är Redness Solutions Daily Relief Cream, som självklart är 100% parfymfri.

Clinique Redness Solutions Daily Relief Cream 50 ml
Premium
(Rek. Pris: 575 kr)
431 kr

Tillsammans med hudläkare skapade Clinique ett hudvårssystem i tre steg. Upprepar man detta menar dem att huden blir återfuktad, jämn och behaglig. Orenheter rensas bort och huden, oavsett hudtyp, blir strålande och klar med en vacker lyster. För detta krävs tre produkter och tre minuter: rengöringen Liquid Facial Soap, exfolieringen Clarifying Toning Lotion och återfuktande lotion eller gel Dramatically Different. Denna hudvårdsrutin var den första som skapades av hudläkare och definitivt ett val som inte kommer ångras!

”Makeup som visuellt eliminerar anledningen att bära den” - Clinique

För att skämma bort dina fransar och skapa den perfekta franslooken har du valt helt rätt om du tänker välja Clinique. Börja med att förbereda dina fransar med Lash Building Primer som ger din mascara ett längre liv. Använd sedan Lash Power Mascara och njut av perfekta ögon i upp till 24 timmar. Produkten är så gott som vattenresistent då den motstår regn, svett, fukt och tårar men är samtidigt lätt att ta bort med varmt vatten. En mascara som omfamnar varje frans  och ger dem en förförande längd. Formulan är oftalmologiskt testad för att försäkra att denna produkt passar även känsliga ögon samt kontaktlinsbärare.

Clinique Lash Power Mascara 6 ml
Premium
fr. 195 kr

Clinique Pop har en lätt formula som ger dina läppar en fyllig och sagolik färg! Produkten innehåller en utjämnande primer som ger en lång hållbarhet. Dina läppar får en vacker färg som håller i hela 8 timmar samtidigt som de blir återfuktade!  Ett fantastiskt läppstift som ger en len och hållbar finish. Produkten följer Cliniques standard och är allergitestad och oparfymerad.

Clinique Pop 3.9 ml
Premium
Clinique

Pop 3.9 ml

fr. 188 kr

Även Cliniques makeup är oparfymerad och de menar att några av de bästa lösningar de har mot hudproblem ligger i deras makeup-produkter. Samtliga ögonskuggor och mascaror är testade av ögonläkare för att få en trygghet inom märket. Här tvingas ingen heller att välja mellan läppstift eller vårdande läpprodukt då alla stift och glans är fyllda med fukt, vård och självklart – parfymfria. Även Cliniques foundations motverkar imperfektioner i huden och är speciellt anpassade för exempelvis reducering av linjer, dämpa rodnad eller motverka pigmentförändringar.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan