take over
take over

ELEMIS- Time for Men

Det är en skröna att mäns hud kräver mindre vård än kvinnors. Elemis senaste serie Time for Men erbjuder banbrytande hudvård Sammansatt för män och specifikt testad på mäns hud.  För att skapa dessa ledande skönhetsprodukter använder de sig av avancerad vetenskap kombinerat med naturens tillgångar. Deras växebaserade botaniska produkter kommer från alla hörn av världen, utvalda för deras unika kraft, effektivitet och dynamiska egenskaper.

Brittiska ELEMIS grundades 1988 och har kommit att bli ett ledande namn inom skönhetsindustrin med professionella spabehandlingar och några av de mest inflytelserika anti-agingprodukterna. Deras spa-anläggningar lockar miljontals besökare bara i hemlandet varje år, och med Elemis produkter har du möjligheten att få ett eget litet hemmaspa! Denna banbrytande teknologi har tagit fram en kraftfull hudvård som tränger in på djupet och behandlar alla hudproblem med fantastiska resultat, oavsett vilken hudtyp du har!

Snabba fakta du kanske inte vet om ELEMIS:

❤ Används på över 1600 salonger

❤ Behandlar över 6.5 miljoner kunder varje år.

❤ Säljs och används i över 60 länder

❤ Har vunnit över 200 utmärkelser inom skönhet- och spautmärkelser

“Defined by nature - lead by science” - Elemis

ELEMIS TIME FOR MEN DAILY MOISTURE BOOST 50 ML

 En lätt fuktcreme skapad för att direkt ge fukt och ny energi till huden efter rakning och andra yttre påfrestningar. Den innehåller bland annat pelarkaktusblomma för att lugna en nyrakad hud, och citrusoljor för att skydda mot fria radikaler och för att rena igentäppta porer.

Elemis TIME FOR MEN Daily Moisture Boost 50 ml
Natural
(Rek. Pris: 505 kr)
404 kr

ELEMIS TIME FOR MEN DEEP CLEANSE FACIAL WASH 150 ML
 
En rengöring för alla hudtyper. Blandningen av ekbark, grönmynta och pepparmynta i en unik bas av mjölkprotein är en kraftinjektion som bidrar till att avlägsna orenheter, rena upp tilltäppta porer och förebygga inåtväxta hårstrån.

Elemis TIME FOR MEN Deep Cleanse Facial Wash 150 ml
Natural
(Rek. Pris: 345 kr)
276 kr

ELEMIS TIME FOR MEN ENERGISING SKIN SCRUB 75 ML

En peeling som förbereder huden för en nära och len rakning och är sammansatt av marina fytoplankton i en bas av vitamin E. Peelingen tar snabbt fram en fräsch yta, polerar, ger huden ett piggt utseende och lyfter skäggstråna före rakning, vilket bidrar till att förebygga blemmor och inåtväxta strån. Huden blir slät, förfinad och rengjord på djupet.

Elemis TIME FOR MEN Energising Skin Scrub 75 ml
Natural
(Rek. Pris: 455 kr)
311 kr

Din produkt är tillagd

×
Startsidan