take over
take over

Grooming & öl

REDKEN BREWS

Redken har som sagt varit på tapeten i årtionden, och har nu lanserat en hel groomingserie för män. Produktförpackningarna är inspirerade av ölflaskor och är framställda av 100% återvunnen plast. Kul, tycker vi!

Serien riktar sig till dig som vill ha groomingprodukter som håller måttet men till ett överkomligt pris, och består av 17 produkter som erbjuder allt du behöver. 

 

 

 

Drömduo

De två kreatörerna bakom Redken Brews är influencern Mikey Henger och Redkenartistern MJ Deziel. En drömduo om du frågar oss, eftersom de kompletterar varandra så himla bra!

Mikey Henger med sin klassista barberarstil med trendiga, unika inslag, och MJ Deziel med sina avantgarde-looks och unika frisyrer.

De kommer att dela med sig av mycket tekniker och inspirationer på sina instagramkonton.


Vi ser en allt större efterfrågan av skönhetsprodukter för män, en ökning vi älskar! Därför är vi mer än glada att presentera Redkens senaste satsning Redken Brews - en barberinspirerad hårvårdsserie speciellt anpassad för män.

Exempelbild

Exempelbild

NEDAN SER NI TOPP 3 PRODUKTER FRÅN REDKEN BREWS

1. REDKEN BREWS DAILY SHAMPOO - Ett dagligt schampoo för alla hårtyper. Rengör ditt hår skonsamt utan slitage. Håret känns rent och fräscht, och produkten innehåller en lättviktig formula som gör håret enkelt att hantera, och som ger näring och verkar stärkande. 

 

2.BREWS MANEUVER - Ge mjuk stadga till frisyren med Redken Brews vattenbaserade pomade! Medium kontroll, mjuk finish med lätt glans. Arbeta in en liten mängd av produkten i händerna och applicera i fuktigt eller torrt hår.

 

3. BREWS BEARD AND SKIN OIL - Grunden till en bra skäggvård stavas skäggolja. Denna olja från Redken Brews återfuktar inte bara skägget utan även huden under det - ett måste i badrumsskåpet!

 


Red(ding) + Ken(t) = REDKEN

Grundarna till Redken är hårstylisten och kemisten Jheri Redding och skådespelerskan och modellen Paula Kent - därav själva namnet Redken. Företaget grundades år 1960 och satsade på produkter med ett lågt pH-värde för att matcha håret och hudens naturliga pH-värde, och är framtagna för Paulas känsliga hår. Filosofin som låg till grund för företaget var "Beauty through science". Eftersom att gåret huvudsakligen består av proteiner och kan ta upp tillförda proteiner valde de att ta fram proteinbaserade produkter. Smart va?

 

Samarbete med världens bästa frisörer

1989 hade Redken hunnit lanseras i hela 13 länder, och 1996 öppnade de en egen frisörsalong där de utbildar professionella frisörer. Numera är Redken ett välkänt och älskat varumärke över hela världen, och används flitigt av hårentusiaster som frisörer, och saluföras och rekommenderas av licensierade och professionella salonger. Företaget leds idag av drivna människor med överlägsen forskning och utveckling i samarbete och samspel med världens bästa frisörer. Redkens produkter och behandlingar finns idag hos professionella skönhetssalonger i över 50 länder.

LIFE IS TOO SHORT FOR BORING HAIR - REDKEN

Din produkt är tillagd

×
Startsidan