take over
take over
Amex hos HarmoniqBetala med American Express hos HARMONIQ 

 

Vårt mål på HARMONIQ är att skapa minnesvärda upplevelser för våra kunder. Vi ser konstant över hur vi kan belöna och underlätta för våra kunder på allra bästa sätt. Därför har vi valt som en av väldigt få auktoriserade återförsäljare att börja acceptera American Express både online och i butik.

Genom att använda American Express-kort på HARMONIQ och på andra ställen där du handlar kan du samla ihop poäng och komma ut i världen i lyx - alltifrån fina hotell till lyxiga flygupplevelser. Vi är stora fans av den svenska lyxresebloggen Lyxresan som handlar om hur man kan få mer från sina reseupplevelser - och hur vanlig spendering, t.ex köp på HARMONIQ kan bidra till att komma ut på lyxiga resor. Vi har bett Lyxresan att sätta ihop några tips på hur du kan använda ditt American Express när du handlar och förvandla dina vardagsköp till lyxiga resor. 

Nu kan du handla med Amex på HARMONIQ - och komma närmare din nästa lyxresa
Lyxresan.se Amex hos Harmoniq

 

VÅRT SAMARBETE MED LEDANDE RESEBLOGGEN LYXRESAN
 
Hej! Mitt namn är Damon och jag började resa i business och first class som student då jag tjänade mindre än 20 000 kr i månaden. Jag kommer inte från en rik eller priviligierad familj. 
 
Sanningen är att det är mycket enklare än man kan tro att resa i Business eller First Class och bo på dem finaste hotellen. Du behöver inte vara miljonär eller känna rätt personer, utan det viktigaste är att du vet hur systemet är uppsatt så att du kan nyttja det på bästa sätt. 
 
Mitt mål med Lyxresan - och även mitt samarbete med HARMONIQ handlar om att jag vill demokratisera lyxresandet. Alla kan resa i lyx - så länge de följer ett par enkla tips. 
 
Genom att använda poäng och miles - som jag bland annat får genom mitt American Express-kort reser jag världen runt i lyx. På min blogg lyxresan.se delar jag med mig av mina reseupplevelser och de bästa tipsen och tricksen så att även du kan resa i lyx. 
 
 
 

Så här kommer du igång med ditt lyxresande

Dina vardagsköp kan ta dig dit 

 
Genom dina vardagsköp kan du åka med SAS Business Class för under 500 kr per person
 

Med en helt vanlig inkomst och vanliga vanor och beteenden kan du komma iväg på minst en gratis resa i business class till USA eller Asien åtminstone en gång per år utan problem om du följer min nybörjarguide. För de allra flesta går det att åstadkomma mycket mer än så. 

Genom min Nybörjarguide får du alla tips och tricks för hur du kan maximera värdet av varje krona som du spenderar på ditt resande. 

Vem som helst kan få en mycket bättre och lyxigare reseupplevelse, ofta till och med billigare än en vanlig ekonomiresa. Man kan uppgradera sina reseupplevelser genom att strategiskt använda sig av flygbolagspoäng (miles), hotellpoäng och kreditkort, och genom att samtidigt hålla sig uppdaterad på kampanjer på både hotell och flyg.

Jag har haft möjligheten att resa till några av världens mest fantastiska platser på lyxiga flygplan. Och allt mitt resande har mer eller mindre finansierats genom olika typer av flygbolags-och hotellpoäng.

Läs om hur dina vardagsköp kan ta dig till New York, Maldiverna eller Hong Kong.

Dina vanliga inköp - t.ex ditt nästa parfymköp på HARMONIQ - kan hjälpa dig på traven i att komma iväg på en lyxresa

Genom American Express-korten tjänar du poäng som kan bytas mot både hotell och lyxiga flyg

Om man använder sig av kreditkort strategiskt så är det en av de stora nycklarna till att kunna uppgradera sitt resande. Du kan tjäna hundratusentals poäng genom exempelvis American Express-kortet som sedan kan användas för att resa till New York eller Hong Kong i business class. En biljett som vanligtvis skulle kosta 25000 kr per person kostar dig nu under tusen kronor. 

Genom exempelvis SAS Eurobonus American Express Premium Card belönas du på alla dina vardagsköp - t.ex köp på HARMONIQ. Du får utöver poängen även andra förmåner som gör ditt resande och din vardag enklare. 

Läs mer om det kort som passar perfekt för nybörjaren här. 

 

Amex, låt poängen ta dig längre


Läs mer här

Lyxresan.se bröllop Amex Harmoniq

Så här använde ett bröllopspar sina vanliga Amex-köp för att åka på bröllopsresa i First Class för 6500 kr (ordinarie pris + 80 000 kr)

Möjligheten att resa i First Class blir ofta ett minne för livet. Jag hjälpte två av mina läsare, Emma och Johan att planera och boka sin bröllopsresa i First Class. Vi har haft kontakt sedan de började med sin poängstrategi och jag har coachat dem lite via mejl (vilket jag alltid gör helt gratis, mejla mig bara). Med deras tillåtelse tänkte jag berätta om hur de gick tillväga för att boka sin bröllopsresa i First Class.

LÄS ARTIKELN

 

Lyxresan.se tips Amex Harmoniq

5 anledningar varför du bör resa i Business Class

Långa köer till säkerhetskontrollen, små och trånga säten, oätbar mat... Känner du igen dig?

Som vilken annan vanlig person med vanlig lön hade jag mer eller mindre accepterat mitt öde som ekonomiresenär. Fram tills det att jag fick min första smak av business class på en resa från Zürich till Dubai. Genom ett par tips och tricks kan du också komma iväg på en business class-resa till en bråkdel av kostnaden.

LÄS ARTIKELN

 

Lyxresan.se Business class Harmoniq

Så här kommer du iväg på minst en business class resa om året - för under 500 kr

Alla har olika förutsättningar för poängintjäning – vissa kommer tjäna mer och andra mindre. Men i det här inlägget hoppas jag kunna illustrera hur enkelt det ändå är att påbörja sitt samlande och komma iväg på sin första resa.

Som jag nämnt tidigare är det viktigt att sätta mål för ditt poängsamlande – vart vill du åka om tre månader, ett halvår eller ett år? 

LÄS ARTIKELN

 

Din produkt är tillagd

×
Startsidan