take over
take overVad är Youth, Premium, Academy & Natural?

Vi på HARMONIQ har skapat en plattform där du kan hitta läsvärd information om produkter, varumärken och behandlingar. Vi har valt att dela upp denna plattform i fyra olika delar som vi har valt att kalla Youth, Premium, Academy och Natural. Uppdelningen gör det lättare för dig som läsare att sortera och söka information som du är ute efter. De olika delarna innehåller olika typer av information och artiklar. Artiklarna tas fram av Harmoniqs experter inom varje område i sammarbete med våra kunniga leverantörer.

 

 

Youth riktar sig till en lite yngre målgrupp. Här kan du hitta information och artiklar om det som är trendigt just nu. Här lyfter vi fram varumärken och produkter i den lägre priskategorin, vi lyfter fram produkter som är riktigt bra utan att dem behöver kosta allt för mycket. 

 

 
 
 
 

 

Premium innehåller varumärken och produkter från den exklusiva, lyxiga och kvalitativa skaran. Här hittar du information och artiklar om väl ansedda och lyxiga varumärken och produkter. För dig som tycker att det är värt att spendera lite extra för att få det bästa.

 

Gå till artiklar 

 
 
 
 

 

Academy är inriktad på proffesionella och effektiva behandlingar och produkter. Här hittar du råd och tips kring vetenskapligt utvecklade och högeffektiva produkter inom både hud- och hårvård. Här kommer du även hitta information kring de behandlingar vi utför i våra salonger.

 

 

 

Natural lyfter fram de varumärken och produkter som är av natruliga ingredienser och har en sådan positionering. Du hittar produkter inom makeup, hudvård, hårvård och nagelvård. Produkterna som vi skriver om här innehåller mestadels naturliga och ekologiska ingredienser. För dig som vill ha det naturligt.

 

 

Din produkt är tillagd

×
Startsidan