take over
take over

HARMONIQ Kundservice

Service

Vi levererar produkter endast från auktoriserade generalagenter. Vi erbjuder med andra ord INGA importerade varor och du kan vara säker på att du får en ny och fräsch produkt. Kontakta oss gärna för mer information.

Hos oss kan du vara trygg när du lämnar dina uppgifter. Vi lämnar inte ut telefonnummer, adresser, e-postadresser eller andra personuppgifter om våra kunder till tredje man för marknadsföringssyfte, statistisk bearbetning eller dylikt.
Kunders personuppgifter behandlas konfidentiellt oavsett om de speciellt har begärt detta eller inte. Vi använder endast informationen för att kunna handlägga kundernas beställningar.

Du är själv ansvarig för att din reklamation kommer fram till oss. Du väljer själv om du skickar din produkt som vanligt brev eller som rekommenderad (spårbar och försäkrad) post. Som kund betalar du själv eventuell returfrakt.

 

För akuta ärenden vänligen ring 021-448 18 50.


Kundservice

021-448 18 50
Telefontider webbshopen: Vardagar 9.00 till 13.00 (Lunchstängt 13.00-14.00) 14.00 till 17.00
kundservice@harmoniq.se

HARMONIQs swishnummer är: 123 613 91 58  ( Vid inbetalning via Swich, i de fall du ej har valt swish-betalning på din order, eller byte från annat betalsätt måste du alltid kontakta oss.) 
Vi har som ambition att besvara frågor angående köp inom 48 timmar. Vi behåller oss rätten att häva köp vid felaktiga uppgifter på hemsidan så som tryck och skrivfel, slutförsäljning eller felpris. Skulle en produktinformation vara felaktig har konsument rätt att reklamera varan. Det är det pris och den vara som presenteras i kassan vid köptillfället som gäller, med undantag för om felet är uppenbart.

Våra köpvillkor hittar du här.

Personuppgiftshantering
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR, klicka här.

Köpvillkor


For Terms in English click here

Klicka på den rubrik du vill läsa mer om.

Leverans

Frakt

Betalning

Hållbar miljö

Auktoriserad Återförsäljare

Ångerrätt

Byte av vara

Garanti

Reklamation

Service

Priserbjudanden

Övrigt

Din produkt är tillagd

×
Startsidan
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim
Viktor & Rolf Flowerbomb EdP
Lanza Healing Moisture Moi Moi Hair Masque