take over
take over

HARMONIQ Kundservice

Service

Vi levererar produkter som till 100% kommer från auktoriserade generalagenter. Med andra ord erbjuder vi inga importerade varor. Du kan vara säger på att du får en ny och fräsch produkt. Kontakta gärna vår kundtjänst för mer information.

Hos oss kan du vara trygg när du lämnar dina uppgifter. Vi lämnar inte ut telefonnummer, adresser, e-postadresser eller andra personuppgifter om våra kunder till tredje man för marknadsföringssyfte, statistisk bearbetning eller dylikt.
Kunders personuppgifter behandlas konfidentiellt oavsett om de speciellt har begärt detta eller inte. Vi använder endast informationen för att kunna handlägga kundernas beställningar.

Du är själv ansvarig för att din reklamation kommer fram till oss. Du väljer själv om du skickar din produkt som vanligt brev eller som rekommenderad (spårbar och försäkrad) post. Som kund betalar du själv eventuell returfrakt.

 

För akuta ärenden vänligen ring 021-448 18 50.


Kundservice

021-448 18 50
Telefontider webbshopen: Vardagar 9.00 till 13.00 (Lunchstängt 13.00-14.00) 14.00 till 17.00
kundservice@harmoniq.se

HARMONIQs swishnummer är: 123 613 91 58  (OBS! Du måste alltid kontakta oss vid inbetalning via swish om du inte valt swishbetalning som ordinarie betalningsmetod vid ditt köp)


Vi har som ambition att besvara frågor angående ditt köp inom 48 timmar. Vi behåller oss rätten att häva köp vid felaktiga uppgifter på hemsidan så som tryck och skrivfel, slutförsäljning eller felpris. Skulle en produktinformation vara felaktig har konsument rätt att reklamera varan. Det är det pris och den vara som presenteras i kassan vid köptillfället som gäller, med undantag för om felet är uppenbart.

Våra köpvillkor hittar du här.

Personuppgiftshantering
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR, klicka här.

Köpvillkor


For Terms in English click here

Klicka på den rubrik du vill läsa mer om.

Leverans

Frakt

Betalning

Hållbar miljö

Auktoriserad Återförsäljare

Ångerrätt

Byte av vara

Garanti

Reklamation

Service

Priserbjudanden

Övrigt

Din produkt är tillagd

×
Startsidan
Giorgio Armani Stronger With You EdT
Ralph Lauren Big Pony Pink Woman EdT