take over
take over
"Definied by nature, lead by science" - Elemis
"Definied by nature, lead by science" - Elemis

Elemis – definied by nature lead by science

Välkommen Elemis, vad jag har sett fram emot att träffa dig igen och få jobba med dina fantastiska och helt unika behandlingar. Jag mötte dig redan 2012 och har drömt om dina produkter och behandlingar sen dess. Nu är du här! Ingen är gladare än jag.

- Linda Berglund Özgun, Hudterpeut

Elemis är Englands ledande hud och spavårdsmärke och omfattar hela kroppen. Med den senaste teknologin erbjuder Elemis resultatinriktade produkter samt behandlingar, och är kända över hela världen. Med sina över 200 priser för unika behandlingar och produkter och en medgrundare som Noella Gabriel med det stora tänket ”body, skin and mind” skulle det bli succé. Allt hör ihop, och så grundades Elemis redan 1989.

Pro-collagen Eye Renewal

Den perfekta ögonkrämen med bästa konsistensen. Bidrar till att minska uppkomsten av fina linjer och ökar cellförnyelsen dramatiskt.  En skön blandning av bovete som är känd för att reducera mörka ringar och är även en känd antioxidant. Samt två arter av alger som skyddar och stärker vår cellstruktur.

Elemis Pro-Collagen Eye Renewal 15 ml
Natural
(Rek. Pris: 945 kr)
709 kr

Cellular recovery skin bliss capsules

Den perfekta detoxkuren för absolut alla. En morgon kapsel som är rosa som innehåller ros och återfuktar och mjukgör samt en kvälls kapsel som är grön med lavendel som renar och reparerar.

Elemis Advanced Skincare Cellular Recovery Skin Bliss Capsules 60 caps
Natural
(Rek. Pris: 995 kr)
746 kr

 

Deras specialité är marina och botaniska ingredienser och jobbar med över 500 ingredienser och finns med på Cruelty free listan. Listan som är känd som den listan över märken som utan något led kommer i kontakt med djurförsök. Varken första, andra eller tredje ledet. Men innehåller ägg, mjölk och honung, och är alltså inte veganskt.

 

Pro-collagen Age defy - som motverkar fina linjer och rynkor
En behandling med fokus mot linjer och rynker men som också stärker huden kring ögonen genom både ansikts och ögonmassage samt djupgående anti-age produkter för maximalt effektivitet och avkoppling. Förstärks med arm, hand och skalpmassage.

Pro-collagen marine cream 
Krämen som tog Noella 3 år av forskning och försök innan om hon tillslut lanserade den och blev omedelbart en stor säljare. Har kliniskt bevisats minska djupet på linjer och rynkor på 15 dagar och är rik på antioxidanter och är cellförnyande.

Elemis Pro-Collagen Marine Cream 50 ml
Natural
(Rek. Pris: 1 215 kr)
911 kr
”Du kommer aldrig att glömma bort en Elemis behandling"

 

Elemis är personligt och komplett för alla hudtyper och hudtillstånd. För kvinnor och för män. För hela kroppen. Deras kroppsprodukter, halleluleja. Glöm allt du tidigare testat, Elemis är en upplevelse, där växter, mineraler och naturliga aktiva aromer stödjer god hudhälsa, respekterar att huden är levande och att vi alla är just olika och förändras hela tiden.

Frangipani monoi body oil

En exotisk olja som är vid rumstemperatur är stel och värms upp vid användning.

Min absoluta favorit! Djupt återfuktande och kan användas på hud, hår, naglar och fötter. Doften är oslagbar! ”Frangipani –gudarnas blomma”

Elemis SPA AT HOME BODY EXOTICS Frangipani Monoi Body Oil 100 ml
Natural
(Rek. Pris: 545 kr)
409 kr

Lime and Ginger salt glow

En perfekt blandning av havsalt, lime och kokosolja.

Peelingen jag aldrig glömmer. Detta måste upplevas. Huden lämnas så silkeslen och doften stimulerar varenda cell du äger. 

Elemis SPA AT HOME BODY EXOTICS Lime and Ginger Salt Glow 410g
Natural
(Rek. Pris: 585 kr)
439 kr

Man måste uppleva Elemis, du blir inte besviken. Idag finns dom i över 63 länder och behandlar över 6,5 miljoner kunder varje år. Ska inte du bli en av dom?


Välkommen in!

Linda Berglund Özgun - Hudterpeut

Din produkt är tillagd

×
Startsidan