take over
take over
”Dive into beauty from Deep” - Biotherm
”Dive into beauty from Deep” - Biotherm

”From the depths of the world´s waters to the depths of your skin” - Biotherm

Biotherm är märket för dig som vill ha målinriktad hudvård men en våg av fukt. Dagligen blir du utsatt för flera faktorer vilket gör att din hud blir uttorkad och huden känns ofta torr i slutet på dagen. Med hjälp av Biotherms forumla vårdar och lugnar du huden samtidigt som du får en frisk utstrålning.

Aquasource Gel är en underbar fuktgivande gel helt utan parabener och mineraloljor! Gelen är berikad med en unik kombination av fuktgivande ingredienser som ger en långvarig fukt och vård. Varje dag förlorar din hud upp till ½ liter vatten. Nya Aquasource-formel för det möjligt för huden att hålla sig återfuktat i sju timmar oavsett miljö. Med hjälp av den unika formulan extraladdad med LifePlankton och fuktgivande mannos håller den huden återfuktad timme efter timme. Gelen passar perfekt tillNormal/kombinerad hud och går att använda morgon som kväll.

kr

Life Plankton Sensitive Emulsion är för dig som har en känslig hud och vill ha en hudvård som skyddar, lugnar och ger en vårdande effekt. Ansiktskrämen är helt allergivänlig och ger en återfuktad och lugnande effekt. Den hjälper mot obehag och klåda på bara 1 minut och redan efter en vecka kommer du märka stor skillnad på din hud. Dag efter dag kommer din hud kännas lugnare och mindre känslig samtidigt som den är skyddad mot föroreningar. Algen Life Plankton kommer från de varma thermaliska källorna i Frankrike och är speciell eftersom den innehåller 35 olika vitaminer, mineraler och spårämnen, som har en närande, fuktgivande och lugnande effekt på huden. Även känslig hud kan vara stark!

kr
”Dive into beauty from Deep” - Biotherm

Bekämpa synliga åldertecken, pigmentfläckar, rynkor och brist på fyllighet med hjälp av Biotherm Blue Therapy. Serien innehåller olikaprodukter så som serum, dagkräm, nattkräm, ögonkräm samt en närande anti-age olja. Då många av oss lever ett intensivt liv, är vi inte endast påverkade av ett biologiskt åldrande, utan ävn ett livsstilsrelaterat sådant. Det finns dock hopp! Endast 20% av hudens åldertecken är oundvikliga, resten kan alltså bekämpas med rätt produkter. Blue Therapy Accelerated är ett anti-age serum för kvinnor som önskar målinriktgad ansiktsvård. Serumet innehåller ”algae of youth” extrakt vilket hjälper till att minska syndliga åldertecken. Detta serum är så effektivt att de kan reparera upp till 8 års synliga skador (rynkor) på endast 4 veckor.

Biotherm Blue Therapy Serum

Detta serum är speciellt utvecklat för att motverka synligheten av rynkor och linjer. Detta serum är så effektivt att de kan reparera upp till 8 års synliga skador (rynkor) på endast 4 veckor. Hemligheten är 3 olika vattenlevande extrakt i en starkt koncentrerad formula. Denna sammansättningen ger en trippel åtgärd på mörka ringar, fasthet och rynkor. Passar alla hudtyper. 

 

Biotherm Blue Therapy Accelerated Serum 50 ml
Natural
(Rek. Pris: 850 kr)
638 kr

Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream 50 ml

 Biotherm introducerar Blue Therapy Accelerated. En reparerande och silkeslen kräm som ger dig en lyxig känsla. Konsistensen har en fjäderlätt geltextur. Denna kräm har en unik smältpunkt som påminner om hudens egna temperatur. När denna underbara kräm kommer i kontakt med din hud blir det en magisk kombination. 

Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream All Skin Types 50 ml
Natural
(Rek. Pris: 710 kr)
533 kr

Din produkt är tillagd

×
Startsidan