take over
take over
”Enkelt, nostalgiskt & medvetet” - CLEAN
”Enkelt, nostalgiskt & medvetet” - CLEAN

”Enkelt, nostalgiskt och medvetet” - CLEAN

Detta är det enkla märket med ett simpelt koncept: Att ge dig allt du vill ha och ingenting annat. Det amerikanska doftvarumärket CLEAN symboliserar renhet precis som namnet antyder. Dofterna skapades med tanken att göra de vardagliga njutningarna till något varaktigt. Ett linneskåp som doftar lavendel, varma bomullshanddukar från torktumlaren eller ren tvätt som torkat i vinden. Detta är dofter som bärs på samma sett som ditt favoritplagg, nära huden.

Randi Shinder lanserade den första doften år 2003 som en motpol till alla komplicerade och överdrivna designerdofter. Han ville skapa en enkel och ren doft som passar in i allas vardag. Han ville att CLEAN skulle vara mer än en doft och ett namn och även symbolisera en ren och naturlig livsstil. Skönhetsmärket är från start helt veganskt och varenda förpackning är gjord på återvunnet material. Deras parfymer kännetecknas renhet och friskhet och dofterna kan upplevas både enkla, romantiska och givetvis rena.

CLEAN WARM COTTON EDP är precis som det låter, inspirerad av varma bomullshanddukar som kommer direkt från torktumlaren. Den ger en oemotståndlig fräsch känsla, precis som nytvättade kläder. Med inslag av trä och friska samt blommiga toner fångar den doften av de soliga dagarna på våren och sommaren.

Clean Classic Warm Cotton EdP
Natural
fr. 206 kr

När du väljer CLEAN, är din produkt inspirerad av naturens skönhet och renhet vilket också betyder ingredienser som respekterar jorden. Märket innehåller milda ingredienser som botaniska ämnen, antioxidanter och vitaminer som är utvalda för att ge näring åt huden. CLEAN avvisar hårda sulfater, konstgjorda färger, färgämnen och djurförsök.

”Vi är en av de första Gröna doftmärkena” - CLEAN

CLEAN SKIN EDP är en sensuell och fräsch doft som fångar den oemotståndliga doften av ren, naken och solvarm hud. Med en blommig ton väcker den sinnena till liv. Har även doftnoter som mysk och träslag. En doft som passar dig som vill göra avtryck utan att upplevas för överdriven. Kvinnlig, inbjudande och sensuell.

Clean Classic Skin EdP
Natural
Clean

Skin EdP

fr. 563 kr

Om du blundar och så tänker du på doften av regn smattrande på marken en varm sommardag. Känner du den rena doften av nederbörd och den härliga känslan omsluta dig? CLEAN RAIN EDP fångar detta ögonblick med sin vattenlevande, blommiga doft. Med dofter från bland annat från påsklilja, melon och tusenskönor skapas ett ögonblick då världen känns tyst, mjuk och ny.

Clean Classic Rain EdP
Natural
Clean

Rain EdP

fr. 206 kr

Doft har förmågan att anropa minnen, utlösa känslor och skapa kontakt. Det minsta hint av doft vi känner igen kan trigga sinnen och transportera oss tillbaka till stunder vi trodde vi glömt. Med ett brett utbud av fräscha dofter för både män och kvinnor är de designade för att kunna bäras varje dag. Hitta din favoritkänsla i din doft, som du förmodligen kommer vilja ha med dig genom resten av ditt liv.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan