take over
take over
Innovativa hårprodukter - Maccademia Hair
Innovativa hårprodukter - Maccademia Hair

Innovativa hårprodukter - Maccademia Hair

På Macadamia Professional strävar man efter att skapa innovativa hårprodukter som tillgodoser de olika behoven för kvinnor i alla globala hårtexturer. Macadamia Professional erbjuder hårvård, behandling och styling av salongkvalitet som tillgodoser varje kvinnas unika fuktnivå och stilbehov.

Tre olika steg av behandling infiltrar den optimala fuktnivån i varje hårstruktur. Maccademia är en unik blandning av Macadamia och Argan Oljor, vilket gör att deras produkter kan användas för alla texturer, från babyfjun till supertjockt ”hästhår”. Den har en unik fuktnivå och kan stilla allas fuktbehov. För att möta dessa behov innehåller Macadamia Professional-produkter en exklusiv Pro Oil Complex, vilket är en blandning av terapeutisk Macadamia Oil och Argan Oil, berikad med Omega 7, 5, 3 och 9 fettsyror, som djupt men ändå viktlöst reparerar håret från insidan och ut. Så istället för att bara konditionera från ytan, förnyar den hårets naturliga struktur.

Macadamia Healing Oil Spray är en ultrafin spray som omedelbart absorberas av ditt hår och ger viktlös fukt, hälsa, mjukhet, skydd, kontroll och glans. En lättare produkt än den klassiska oljan men som ändå är utmärkt för alla hårtyper. Håret upplevs inte tungt eller fett men blir fortfarande lika återfuktat, dessutom är den löjligt enkel att applicera. Sprayoljan innehåller två av världens mest näringsrika, dyrbara naturliga oljor, Macadamia Nut Oil och Argan Seed Oil. Dessa ger håret den ultimata skönhetsbehandlingen vid varje tillfälle och låter håret bibehålla sin hälsosamma glans.

kr

Macadamia Natural Oil Anti-Humidity Finishing Spray är en lättviktig finishspray med lätt stadga för att skydda håret från fukt, reducera friss och hålla frisyren på plats hela dagen. Sprayen är klumpfri och kladdfri och ger håret en lätt glansig finish. Denna spray innehåller Omega 7 som liknar hårets egen fettförsörjning, imiteras hårbottens egen oljeproduktion för att ge god absorptionsförmåga. På så vis skapas en sköld som bekämpas frizz och stöter bort yttre luftfuktighet, allt för att din frisyr ska hålla sig återfuktad och på plats hela dagen. Perfekt för dig med lockar eller ett frizzigt hår som vanligtvis hatar regniga dagar just för frisyrens skull, nu kan detta problem vara ett minne blott tack vare denna fantastiska spray.

kr

Macadamias produkter innehåller den högsta mängd Omega 7 än någon annan nötolja. Omega 7 gör den extremt likt den mänskliga sebumkappan och efterliknar sålunda hårbotten naturliga oljeproduktionen för att ge näring och fuktighet med exceptionell absorption och penetration från insidan. Dessutom är Omega 7 exceptionellt lätt och icke fet utan uppbyggnad, vilket gör den idealisk för alla globala texturer, från det finaste till det grovaste håret. Argan Oil är en rik olja fylld med Omega 9, antioxidanter och E-vitamin, vilket förbättrar hårstyrkan, förnyar skadorna och återställer glans och mjukhet för att torka, sprött hår samtidigt som du reducerar frizz och flugvägar.

"Min frisör har varit mycket lyckligare med hårets tillstånd sedan jag började använda den." - Jaya Saxena, krönikör för ELLE Magazine sen hon började använda Macademia Natural Oil Deep Masque

Macadamias produkter är fria från hårda sulfater, och är färgsäkra, parabenfria, glutenfria och grymhetfria. De strävar efter att utveckla innovativa, högpresterande produkter som alltid är säkra för färg och tillgodoser både frisörers och konsumenters behov. Ingredienserna i det olika produkterna är fördelaktiga för håret men också skonsamma för hårbotten.

Macadamia Deep Repair Masque är en återuppbyggande hårmask som ger torrt och skadat hår nytt liv. Den är en kraftfull kombination av macadamiaolja och arganolja ihop med tea treeolja, kamomillolja, aloe vera och algextrakt som återuppbygger håret och tillför en nyvunnen glans. Håret får nytt liv med förbättrad elasticitet, glans och en intensiv "närings-boost". Inpackningen passar alla hårtyper och kommer att få ditt hår att bli starkare och mycket mer återfuktat, för att på så vis kunna stråla och glänsla inifrån och ut.

kr

Din produkt är tillagd

×
Startsidan