take over
take over
Med kärlek till djur & miljö
Med kärlek till djur & miljö

Maria Nila – Utvecklade med kärlek till djur och miljö

Ett företag som gör skillnad för salonger, kunder, djuren och miljön är högt efterfrågat. Maria Nila är en svensk verksamhet som med sina väl anpassade produkter ge fokus på kunden och produkternas innehåll. Maria Nila är ett företag med kompletta serier inom hårvård och styling med hänsyn till djuren och miljön, producerat i Sverige.

Maria Nila är ett av de enastående företagen som prioriterar djuren högt. En verksamhet som är 100% vegansk och har blivit Cruelty free-certifierade stödjer den moderna verkligheten i riktning mot en mer hållbar och vänlig framtid. Maria Nila satsar inom hårvårdsindustrin på att tillhandahålla svenska högklassiga produkter som bevarar både hårfärgen, djuren och miljön.

En perfekt produkt för att fräscha upp ditt hår när du är på språng eller när du helt enkelt inte hinner duscha är Maria Nila Style & Finish Dry Shampoo. Ett torrschampo som snabbt och smidigt fräschar upp ditt hår! Den ger volym till ditt hår samtidigt som den tar bort den feta känslan. Produkten omfattar även ett komplex som skyddar mot UV-strålar och fria radikaler. Självklart är även denna produkt 100% vegansk, cruelty-free och sulfat- och parabenfri!

Maria Nila Style And Finish Dry Shampoo
Natural
fr. 139 kr

Maria Nila har valt att sortera in hårvården i fem olika serier där alla är färgbevarande. Varje serie består utav ett schampoo, ett balsam och en inpackning där alla produkterna är sulfat- och parabenfria. Varje serie är inriktad på att passa en specifik hårtyp och har därför en skild ingredens som medför dessa egenskaper.

”Våra djurvänner fyller våra liv med glädje och skratt och bör inte vara en del av en skönhetsprodukt” - Maria Nila

En vårdande kräm som bygger upp en skadad hårstruktur. Produkten ger näring, fukt, sluter kluvna hårtoppar och skyddar håret vid användning av värmeverktyg. Passar skadat och torrt hår. Structure Repair Leave In Cream består bland annat av alger som reparerar och stärker hårfibrerna, innehåller även UV-skydd!

Maria Nila Structure Repair Leave In Cream 200 ml
Natural
269 kr

En produkt framtagen för att ge en fenomenal vård för blont och färgat hår. Den innehåller bland annat extrakt från björnbär som skyddar, mjukgör och nyanserar ditt hår. Björnbär reducerar de gula tonerna i håret samtidigt som det mjukgör håret och gör det lättare att hantera. Produkten innehåller även ett complex som skyddar ditt hår mot fria radikaler och UV-strålar.

Maria Nila Sheer Silver Masque 250 ml
Natural
279 kr

Förutom den vanliga hårvården och stylingprodukterna har Maria Nila även en färgpigmenterad hårinpackning med vårdande egenskaper, även en så kallad färgbomb. Dessa pigment är inte permanenta utan håller i 4-10 tvättar och finns i 13 olika nyanser. Utöver dessa kan man blanda fram den perfekta nyansen med White Mix. Color Refresh är den ultimata inpackningen!

Shop the story

Din produkt är tillagd

×
Startsidan