take over
take over
Samma filosofi som hudvård
Samma filosofi som hudvård

”Född från samma filosofi som hudvård” -KEVIN.MURPHY

Han är en mästare inom frisöryrket och hans arbete har prytt omslagen för alla stora modehus. Vilket fick honom att skapa Kevin.Murphy - en nytänkande serie med samma grundtanke som hudvård, utan att tumma på trendfaktorn. Detta är den veganska, trendiga och skonsamma serien från Australien.

Kevin föddes i Melbourne och fick sitt hårintresse i ung ålder från sin mamma. Med hennes stöttning utbildade han sig till frisör med inriktning mode och fotografering. Han utbildades senare av frisör legenden Vidal Sassoon som under 60-talet förändrade skönhet världen över. Under sina år arbetandes med de stora modevaruhusen saknade han produkter som kunde ge vård och styrka men samtidigt lämna ett hår som gick att styla och styla om. Kevin.Murphy föddes och har sedan dess tagit världen med storm.

En av Kevin.Murphy bästsäljande produkter är YOUNG.AGAIN leave-in behandling. Detta är oljan som innehåller växten Immortelle som i sin tur motverkar åldringsprocessen i håret. När håret åldras blir det ofta en grövre och torrare kvalité vilket kan göra det svårt att forma och få lyster i. Denna produkt ger elasticitet, fukt och glans utan att tynga ner håret.

Kevin Murphy Young Again Treatment Oil 100 ml
Natural
Rest
(Rek. Pris: 329 kr)
263 kr

När ingredienserna till Kevin.Muprhys produkter skulle tas fram letade man efter företag som använde organsiska odlingsmetoder och ekologisk skörd teknik för att vara helt säkra på att produkterna tas fram med hänsyn för våran planet. Fukten i produkterna kommer från bland annat mango smör och antioxidanter för att stärka håret kommer bland annat från lotus blomman.

”Från första början ville jag skapa ett sortiment som kunde ta hårtrender i nya riktningar.” - Kevin Murphy

Nyligen lanserades produkten Bedroom.Hair, en produkt som länge saknats hos konsumenten. Detta är den lätta sprayen för att skapa en rufsig och naturlig look. Spraya på lockarna för att få en messy beach look, eller i hårbotten för en naturlig volym. Denna produkt passar alla hårtyper och till alla tillfällen. Följsamhet och glans kommer från vitt te och hårets skyddas av extrakt från solrosfrön.

Kevin Murphy Styling Bedroom Hair 235 ml
Natural
(Rek. Pris: 289 kr)
231 kr

Blonde.Angel treatment är produkten för alla som eftersträvar ett blont och glansigt hår utan gula pigment. Denna inpackning reducerar oönskade gula pigment i håret och efterlämnar även en otroligt mjukt och glansigt hår. Detta är silverprodukten som håller ditt hår kallt utan att torka ur och skada håret. Produkten passar till dig som han blont, blekt, eller grått hår och vill bli av med varma toner.

Kevin Murphy Balsam Blonde Angel
Natural
Kevin Murphy

Balsam Blonde Angel

fr. 60 kr

Shop the story

Din produkt är tillagd

×
Startsidan