take over
take over
Veganer innan det blev coolt
Veganer innan det blev coolt

”Vi var Veganer redan innan det blev coolt” -Pureology

Pureologys idé är självklar – att skapa de absolut bästa produkterna för färgbehandlat hår samtidigt som de värnar om miljön. Deras hårvårds serie är helt sulfatfri och 100 % vegansk utan att tumma på kvalitén. I varje produkt hittar du deras unika Aromaterapi doft, som ger en lyxig upplevelse och skyddar ditt hår och dess färg. Formulan är även utvecklad för att ge håret allt annat de behöver, så som fukt, volym, styrka och anti-frizz.

Pureology är serien som föddes i det moderna Kalifornien för den medvetna individen. Det här är företaget som tagit kvalitén och det hållbara tänket till en ny nivå. Allt ifrån att produkterna görs med 50 % återvunnet material till att varje schampoflaska räcker till 70+ tvättar – Vi älskar det! Deras koncentrerade ZeroSulfate® Schampo innehåller en blandning av majs, kokos och socker för att försiktigt rengöra håret utan att förstöra hårfärgen.

En av Pureologys bästsäljare är Hydrate Schampoo som tydligt visar vad Pureology står för. Ett sulfatfritt schampo som med försiktighet rengör håret och återfuktar in på djupet. Med dess unika AntiFade Complex® är den fullproppad med antioxidanter och fullt skydd mot UVA och UVB för att skydda färgen som ingen annan produkt på marknaden. Produkten passar dig som har ett torrt hår och vill ha fukt utan att tynga ner. Med sin speciella doft gjord på en blandning av Aromaterapi, Ylang-olja, bergamott samt Patchouli växten.

kr

Från 2001 till idag har Pureology spridit sig från Orange County i Kalifornien till länder runt om i hela värden. Med sitt hållbara tänk och en passion för hårfärg har de skapat något unikt för marknaden. Märket är starkt engagerat i jordens välmående och stödjer globala organisationer som rör ämnet runt om i hela världen.

”Mirakel händer verkligen” - Pureology

Pureology Perfect 4 Platinum Miracle Filler Treatment är den perfekta produkten för dig som gjort en uppljusning av ditt hår på mer än 3 steg. När håret genomgår en blekning eller ljusarefärg försvinner hårets kvalité och styrka, denna produkt går då in och arbetar som en filler för håret. Leave-in sprayen fyller ut håligheter i hårets fjällskikt och gör håret 78 % starkare redan efter en applicering.

kr

Ett hår med mycket volym är något många av oss strävar efter, med Pureology Fullfyl Densifying Spray är detta inte längre ett problem. Denna veganska volymspray har en krämig konsistens och skapar en förtjockning i håret från rot till topp. Produkten funkar även på de allra finaste hårstråna och skapar en förtätning i håret som håller hela dagen. Lockar, flätor – ja allt blir enklare att styla med denna produkt.

Pureology Fullfyl Densifying Spray 125 ml
Natural
Utförsäljning
Sista Chansen!
(Rek. Pris: 320 kr)
224 kr

Shop the story

Din produkt är tillagd

×
Startsidan