take over
take over
Academy
Veganska skönhetsfavoriter
Veganska skönhetsfavoriter

Veganska skönhetsfavoriter

Fler personer efterfrågar cruelty free och veganska skönhetsprodukter. Så bra, enligt oss! Det ska vara lätt att hitta vegansk skönhet, så här har vi listat våra favoriter! 

 

  

JANE IREDALE HYDRATION SPRAY BALANCE

 Jane Iredale Hydration Spray – Balance är för normal till fet och/ eller problemhud med eteriska oljor och extrakt från apelsin, grapefrukt och grönt te. Certifierad genom Ecocert Natural Cosmetics certification. • Extrakt från grönt te: lugnar huden och är en kraftfull antioxidant. • Extrakt från grapefrukt: bidrar med antiseptiska egenskaper. • Extrakt och eterisk olja från apelsinskal: lugnar. Användning: Spraya ansiktet när huden känns torr och stram, när du vistas i torra miljöer eller framför en skärm. Använd för att återfukta huden efter applicerad foundation och makeup. Spraya på penslar för intensivare färg.
 
 

JANE IREDALE HYDRATION SPRAY BALANCE 90 ML

KÖP NU

 


 

  

BAREMINERALS BAREPRO GLOW HIGHLIGHTER 14 ML WHIMSY

 

Denna härliga highlighter ger dig ett fantastiskt glow i upp till 16h! Innehåller ljusreflekterande mineralpärlor, och kan antingen användas som en ren highlighter eller blandas i din favoritfoundation, primer, färgade dagkräm eller liknande.


 

 

ELF HYDRATING FACE PRIMER CLEAR

 

Förbättrar din hy med en skölj av fukt, vilket skapar en perfekt ungdomlig hud. Berikad med Grape och vitamin A, C, & E. Denna mångsidiga clear skin primer minskar uppkomsten av rynkor och förvandlar ditt ansikte till en felfri varaktig finish. Användning: Applicera före din makeup. Använd en liten mängd och blanda jämnt över hela ansiktet för en smidig och felfri bas. För bästa resultat, kan du behöva pumpa flera gånger innan produkten avger.
 

 

ELF HYDRATING FACE PRIMER CLEAR

KÖP NU

 


MARIA ÅKERBERG MINERAL POWDER CAPPUCINO

 
 
 

 

MARIA ÅKERBERG MINERAL POWDER CAPPUCINO

Mineral Powder Pure Beige är en lös puderfoundation i en neutral nyans för ganska ljus hud.

Produkten används för att få en jämnare hudton i ansiktet. Vid första anblicken ser det ut som ett puder, men när du applicerar det på huden smälter det som en creme och blir en foundation. Eftersom mineralerna binder sig till huden sitter Mineral Powder mycket bra.

Mineral Powder innehåller inte vatten och fungerar därför bra vid köldgrader.

Självkonserverande system.


 

 

BAREMINERALS STATEMENT UNDER OVER LIP LINER 1.5G WIRED

Statement Under Over Lip Liner är den perfekta läppennan för vackra och snygga läppar. Den lätta och smidiga formulan glider enkelt över läpparna utan problem! Använd under läppstift eller gloss för en primereffekt som känns jämnare och mer definierade. Perfekt multifunktionell läppenna du kommer att älska! Applicera längst med läppkonturerna innan eller efter andra läpprodukter för mer definition. Går även bra att applicera över hela läpparna för ett naturligt och snyggt resultat!

 
 

 


BAREMINERALS ENDLESS SUMMER BRONZER 9.5G WARMTH

 
 

 

  

BAREMINERALS ENDLESS SUMMER BRONZER 9.5G WARMTH

 

Mineralbaserad matt puderbronzer som ger en omedelbart solkysst look, blurrar synligheten av porer och bygger upp en lätt solbrun ton med tiden.


 

 

 

ISADORA MASCARA 2.0 12 ML 01 BLACK


Build-Up Volume Mascara i en ny uppdaterad 2.0 version. Mascaran är mycket enkel att tvätta bort trots att den sitter hela dagen utan kladd. Den osymmetriska borsten fångar enkelt upp varje frans och ger en fantastisk volym. Denna Mascara passar varje dag vid varje tillfälle. Innehåller 12 ml och är fri från parfym. Oftalmologiskt testad. Färgen är svart.

 

 

ISADORA MASCARA 2.0 12 ML 01 BLACK

KÖP NU


ELF 16HR CAMO CONCEALER FAIR BEIGE 6 ML

 
 

 

  

ELF 16HR CAMO CONCEALER FAIR BEIGE 6 ML

 

En omfattande, 16-timmars hållbar concealer med en stor applikator för att dölja, korrigera, göra konturer och markera för att få felfri hud. Den högpigmenterade formeln är lätt, matt och sätter sig inte i fina linjer eller veck. Idealisk för alla hudtyper.


 

 

ELF FLAWLESS FINISH FOUNDATION ALABASTER SPF15 20 ML

Uppnå en felfri hy med silkeslena Flawless Finish Foundation. Den lätta och oljefria formulan smälter in naturligt för en vacker halvmatt finish. Denna flytande foundation appliceras lätt och varar hela dagen för synbart ljusare och strålande hy. Den inte bara reparerar ojämn hudtextur och hudton, den innehåller dessutom – vilket kanske är allra viktigast – SPF 15 som skyddar huden mot solskador.

 


JANE IREDALE PUREPRESSED EYE SHADOW SINGLE ALLURE 1.8G

 
 
 
 
 

 

  

JANE IREDALE PUREPRESSED EYE SHADOW SINGLE ALLURE 1.8G

 

Intensivt vackra ögonskuggor som är lätta att blanda och tona. Dessa ögonskuggor är även testade mot känslighet kring ögonen och passar därför alla hudtyper. De har en otroligt bra hållbarhet och sitter kvar under hela dagen. Finns i en mängd olika, fantastiska färger. De enda ingredienser som tillsätts i dessa ögonskuggor är färgen, vilka är utvunna ifrån mineraler, alla utom färgen - karminröd. Alla färger samt toner på ögonskuggorna är speciellt framtagna för att framhäva ögats färg och form. De går att applicera både torra samt blöta.

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan