take over
take over
"Vi har alltid varit annorlunda"
"Vi har alltid varit annorlunda"

”I skönhetens värld, har vi alltid varit annorlunda” – bareMinerals

bareMinerals är ett varumärke som satte ord på naturlig makeup. Mineralsmink är
för alla, oavsett hudtillståd och hudtyp. Företaget gör skillnad för många och
kunderna är inte bara kunder, utan livslånga vänner. Sortimentet är brett och allt
du behöver oavsett dag eller tillfälle.

Begreppet ”naturlig makeup” har spridit sig som löpeld inom närmsta tiden, detta innebär även en bred spridning på vad naturlig makeup är, vad det kan, och inte kan, göra. BareMinerals har producerat mineralmakeup  i över 20 år och är noga med att förklara vilken makeup som passar vilken hudtyp och hudtillstånd. Sanningen är att mineralmakeup passar alla, men de kan vara mer eller mindre skräddarsydda, menar dem.

Compelxion Rescue är framtagen för att göra mer med lite, det är en kraftfull 3-in-1 produkt som är fylld med fukt, lätt till medium täckning och SPF. Produkten ärhyllad som färgad fuktkräm, men även älskad som daglig foundation. Den ger en naturlig look och gör dig alltid bildredo, säger bareMinerals. En perfekt match för en dag med lite tid eller som to-go make, formulan fyller många funktioner såsom primer, ljuvlig och viktlös foundation för stranden eller för att ge ett extra glow.

Mineralsmink är även ett bra alternativ för fet hy, detta eftersom självaste mineralerna gärna absorberar oljor. Det innehåller även ämnen med naturligt solskydd vilket ger ett plus i kanten! Mineralmakeup passar alla hudtyper och det finns ett flertal olika formulas och resultat såsom lättäckande fuktkrämer, till fullt täckande långvariga foundations.

Förutom den framgångsrika och lyckade makeupen har bareMinerals ett omtalat hudvårdssortiment. En av bästsäljarna är Dirty Detox Mask. Masken är framtagen med vit japansk träkol som absorberar orenheter och balanserar huden. Detta kombinerat med olika leror skapar en fantastisk lystergivande och förfinande mask. BareMinerals ville skapa en mask med en lera som funnits sen urminnes tider för behandlingar: Moroccan Rhassoul Clay. Denna lera absorberar oljor, men för att inte torka ut huden skapade bareMinerals en unik kombination med French Green Clay som är mineralrik och vitaminer som underlättar för djuprengöring men också balanserar och klargör huden. För att underlätta absorbering av oljor och igentäppande orenheter valde de att lägga till Brazilian Green Clay. Till sist använde de sig av Spanish Coastal Clay för att ge en extra boost med att pigga upp och göra huden ren och klar. Förutom dessa fyra leror lyxas masken till med papaya enzymer för extra glow och avslutningsvis den underbara doften av eukalyptus och bergamott.

kr
”Vi vill inte bara få kvinnor att se fina ut, utan även göra dem vackra” – bareMinerals

Gen Nude Buttercream Lip Gloss är ett återfuktande läppglans med plumping-effekt i stort varierande val av nyanser, både skimrande och inte skimrande. Detta är ett glans med ultrakärmig konsistens, fylld med fukt och färg som ger ett balsamaktigt, icke-klibbigt resultat. Produkten har en mjuk, ljuvlig doft av vanlij och är ett måste på kontoret. Gen Nude serien tar nude till en helt ny nivå, 60 nyanser och 4 olika finish. Detta är allt du behöver!

bareMinerals GEN NUDE Buttercream 4 ml Forbidden
Natural
Kampanj
295 kr

Gen Nude Under Over Lip Liner är den perfekta läppennan för vackra och snygga läppar. Den mjuka formulan glider enkelt och smidigt över läpparna utan problem! Läppennan kan användas för att få en primereffekt åt läppstift och gloss. Perfekt multifunktionell läppenna som du kommer att älska!
Den är glutenfri med ättapplicerad formula.

bareMinerals GEN NUDE Under Over Lip Liner 1.5g Attitude
Natural
275 kr

bareMinerals är ett nyskapande och helhjärtat företag med visionen om att göra skillnad. De inspireras av konstnärer och innovatörer att tänka annorlunda och att följa sin magkänsla. Produkterna skiljer sig helt från andra märken påstår bareMinerals, likt dess kundgrupp av starka och passionerade kvinnor som dess vänner för livet i 35 års tid, menar de.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan