take over
take over

 

Om HARMONIQ

 

HARMONIQ erbjuder doft, makeup, hårvård och hudvård från nästan 300 populära varumärken. Hos oss hittar du det absolut senaste från varumärken som Exuviance, Giorgio Armani, Kevin murphy, Lumene, Sensai,  Maria Åkerberg, The Ordinary och många fler.  

I dagsläget har vi både e-handelslager och vår fysiska butik i Västerås, men också en nyrenoverad salong med utbildade hudterapeuter, frisörer och nagelteknologer - allt för att du ska få den bästa upplevelsen hos oss! Affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda lika bra service och expertis som vid ett besök på vår salong. Genom att använda något av våra analysverktyg kan våra utbildade hudterapeuter och frisörer skräddarsy hud- och hårvårdsrutiner efter dina önskemål och behov. Vi hjälper dig med dina problemområden!

Experttips

Vi älskar att utbilda inom våra expertområden, och för att göra det så enkelt som möjligt har vi samlat tips, kunskap och inspiration från våra skönhetsexperter under experttips - allt för att du ska få ta del av samma kunskap som om du besökte oss på salongen. 

Auktoriserad återförsäljare

Vi är ett svenskt företag och levererar produkter som till 100% kommer från auktoriserade generalagenter. Med andra ord erbjuder vi inga importerade varor. Du kan vara säker på att du får en ny och fräsch produkt. Kontakta gärna vår kundtjänst för mer information.

Miljöansvar

Vårt mål är som e-handel är att erbjuda ett brett produktsortiment utan att skada planeten vi bor på. Därför jobbar vi aktivt för att göra ett så litet avtryck som möjligt, exempelvis genom att återanvända paketeringsmaterial och emballage vi får från våra leverantörer i våra egna ordrar. Alla ordrar packas i en kartong av 100% återvunnet material och kan återvinnas igen. I vårt sortiment finns ett stort antal produkter och varumärken med ekologiska ingredienser, veganska produkter och Fairtrade-certifierade produkter.

HARMONIQ som arbetsgivare

Gällande rekrytering samarbetar vi med arbetsförmedlingen i Västerås för att tillsammans hitta sätt för att kunna sysselsätta de som inte redan har en given plats på arbetsmarknaden, vilket har lett till många lyckade anställningar och en stor variation. Hos oss är olikheter något positivt och som vi ser som en tillgång för vårt varumärke, oavsett kön, kulturell tillhörighet eller ursprung. Vi är medlemmar i Sveriges hudterapeuters riksorganisation, frisörföretagarna och svensk handel för att alltid vara uppdaterade på våra anställdas arbetsvillkor. Vi är såklart också anslutna till respektive fackförbund.

@HARMONIQ.SE
Centra, Stora Gatan 28
Västerås

Organisationsnummer: 556732-5369

GDPR

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR, klicka här.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan