take over
take over
Jobba hos HARMONIQSortiment- & produktadministratör @HARMONIQ.SE
 
Vi söker en sortiment- & produktadministratör på vikariat med start omgående! Tjänsten håller på 8-10 månader med chans till förlängning.

En mycket självständig tjänst med stor del eget ansvar.
 Administrativ hudterapeut
Administrativ hudterapeut
@HARMONIQ.SE
 
Är du utbildad hudterapeut och trivs framför datorskärmen?
Vi söker en Cidesco certifierad hudterapeut som älskar hud, makeup och hårvård samt trivs framför datorn. 
 
Du kommer först och främst vara ansiktet utåt och vår expert på hudvård, makeup och hår. Du kommer att svara på hudanalyser, makeupanalyser och håranalyser som kunder fyller i på vår hemsida. Du ska göra produktrekommendationer och sälja rätt produkter till våra kunder.
 Jobba hos HARMONIQFrisör
FRISÖR 
@HARMONIQ.SALONG
 
Vi söker dig som är en duktig frisör och uppskattar hantverket i arbetet. Du är lojal, inspirerar, glad, sätter kunden i fokus och bidrar med en positiv stämning till vårt härliga gäng.  Tveka inte utan skicka in din ansökan för det kanske är just dig vi söker. Alla ansökningar handläggs konfidentiellt.
Nagelterapeut, fransstylist, hudterapeut
Nagelteknolog, hudterapeut och/eller fransstylist @HARMONIQ.SALONG
 
Du är en duktig nagelteknolog, hudterapeut och/eller fransstylist och uppskattar hantverket i arbetet. Du är lojal, inspirerar, glad, sätter kunden i fokus och bidrar med en positiv stämning till vårt härliga gäng. Tveka inte utan skicka in din ansökan för det kanske är just dig vi söker. Alla ansökningar handläggs konfidentiellt.
 Din produkt är tillagd

×
Startsidan