take over
take over
Elie Saab – modedesignern som blev mästare på parfymer
Elie Saab – modedesignern som blev mästare på parfymer

Elie Saab – modedesignern som blev mästare på parfymer

Lyx och kvinnlighet är två ledord som beskriver varumärket Elie Saab. Den världskända modedesignern Elie Saab är en mästare på även parfymer. År 2011 skapade han sin första doft som speglar Elie Saabs glamorösa men rena signatur med diskreta och spännande dofter som alltid håller mystik och attraktion. Fantastiska dofter som passar för alla kvinnor som vill ha det där lilla extra i vardagen.

Elie Saab är en libanesisk modedesigner som startade sin karriär på 1980-talet. Redan när han var 8 år gammal började han visa intresse för mode genom att rita skissar och sy kläder. När han var 18 år fick han chansen att visa upp sin första kollektion han hade skapat och hans talang blev uppskattad och fick mycket uppmärksamhet. Elie Saab är idag ett känt märke världen över som expanderats både geografiskt och idag med utbud på parfymer. Den första doften som lanserades på marknaden var ”Le parfume” som kom 2011. Strax därefter expanderades marknaden och idag finns ett flertal parfymer från Elie Saab att välja mellan.

Varje parfym speglar Elie Saabs glamourösa och rena signatur. De är älskade, självsäkra och diskreta. Elie Saabs kollektioner återfinns alltid i olika former av blommor. Även flaskorna har samma mönster med en traditionell och stilren design som speglar tanken av klassiska parfymer.

”Elegance is a statement, an attitude. Elegance women are women of character with confidence” – Elie Saab

Elie Saab – Girl of now EdP 50 ml

Parfymen lanserades 2017 och är en orientalisk och blommig doft som har starka inslag av mandlar, nyrostad pistasch och tonkabönor. Girl of Now är baserad på Elie Sabbs signaturdofter av patchouli och apelsinblomma. Doften är lika ljuvlig och beroendeframkallande som personenligheten till kvinnan som bär den. Doften speglar lyx, kvinnlighet och skönhet och har sedan sin lansering fått en stor och positiv respons.

Elie Saab Girl Of Now EdP
Premium
Elie Saab

Girl Of Now EdP

fr. kr

Elie Saab – Le Parfume EdP

Le parfume EdP är en feminin doft som får varje kvinna att känna sig enastående och unik, precis som en prinsessa! Doften har underbara noter av blommor och trä från bland annat apelsinblomma, jasmin, ros och patchouli som tillsammans blir en perfekt kombination. Precis som hos varje parfym från Elie Saab, speglar även denna en traditionell och stilren design med en flaska som är skuren som en juvel i vackra och eleganta nyanser av beige och vitt.

Elie Saab Le Parfum EdP
Premium
Elie Saab

Le Parfume

fr. 915 kr

Elie Saab – In white EdP

In White EdP är inspirerad av en av dem största dagarna I mångas liv- bröllopet. Med en välkomponerad kombination av vitt – det oskuldsfulla som blandas med det sensuella. Doften kombinerar det klassiska med det moderna med doftnoter från jasmin och apelsinblomma tillsammans med röda bär. Doften förstärks med vit amber, vit mysk och patchouli som lämnar en ljuvlig och sensuell ton till doften som är svår att stå emot.

Doftens flaska är även den framtagen för att hylla den stora dagen. Den är klädd i vitt med en vacker fasettslipad flaska. Vackra och lyxiga linjer av guld omfamnar flaskans hals och gör den komplett.

kr

Din produkt är tillagd

×
Startsidan