take over
take over
En italiensk tradition
En italiensk tradition

Acqua di Parma - En italiensk tradition

Acqua di Parma är varumärket med inte bara en vision om lyx, utan även en italiensk livsstil med den unika kombinationen av det moderna, det klassiska och det eleganta. Ett varumärke som hyllar skönhet och levererar upplevelser av perfektion, ut i minsta detalj.

1916 skapades en unikt modern och fräsch doft i ett parfymlabratorie i centrala Parma. Detta var den första äkta italienska eau de cologne med en nyskapande känsla. Denna doft revolutionerade med de klara och rena ingredienserna. Denna komposation hänger kvar än idag, likaså den ikoniska och älskat formade flaskan från 1930. Varumärket tog sig i andra delar av världen 1950 när den Italienska stilen och elegansen upplystes.

Acqua di Parmas signaturdoft Colonia blev en succé vilket ledde till att de expanderade sorimentet.  Produktlinjerna breddade sig till serierna Profumo, Blu Mediterraneo, Le Nobili och Leather Collection vilka även idag är högt omtyckta. Alla dessa produkter blev sanna karaktärer av den Italienska sofistikerade glansen. Expanderingen ledde till ett framgångsrikt varumärke som inte bara hade vision, utan även en livsstil med lyx och elegans.

Acqua Di Parma Colonia Edc
Gents
Acqua di Parma

Colonia EdC

fr. 266 kr

Acqua di Parma är varumärket som satt standarden för lyxen av det italienska och ger möjlighet till att få uppleva kvalité, kreativitet, elegans och exklusivitet. Kvalitén belyser urvalet av material och hantverk, kreativiteten formar livsstilen tidlöst klassiskt och exklusiviteten är vad som skiljer Acqua di Parma mot andra varumärken vilket man lätt ser på dess unika hyllning för skönhet.

”Välmåendet i varje sinne” – Acqua di Parma

Colonia Essenza är den moderna men klassiska doften som uppfyller den traditionella Colonia stilen men samtidigt helt nyskapande och unik. Doften är ihopsatt med värdefulla citrus- och tränoter som ger den en stark personlighet. För att öka den livliga känslan har man tillsatt fruktiga inslag såsom grapefrukt, mandarin och petitgrain. Dessa kombinerade med mjuka noter som vit musk, varm amber och träig patchouli blir en tidlös perfektion.

Acqua Di Parma Colonia Essenza Edc
Gents
Acqua di Parma

Essenza EdC

fr. 270 kr

Mandorlo di Sicilia tar dig till medelhavets hörn med sentimentala och sensuella dofter av mandel och sötma. Doften är väl balanserad av fräsch stjärnanis, bergamott och apelsin ihopsatt med mjuka noter av grön medelhavsmandel och ilang-ilang. Avslutande träder noterna av cederträ, vanilj, tolu balsam och vit musk fram.

Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Mandorlo Di Sicilia Edt
Premium
fr. 311 kr

Acqua di Parma har skapat konceptet The Blu Mediterraneo SPA för att ge en lyxig och varsam upplevelse upp till minsta detalj. Detta är en perfekt plats för att återfå sin energi genom en värdefullt behandlande process där varje detalj skall ge en känsla av skönhet och elegans. Här får man ta del av aromaterapi, skönhetsbehandlingar, rum för avslappnande duschar, turkiskt bad och bastu med hög standard på service. The Blu Mediterraneo SPA förmedlar den sanna italienska livsstilen i allra högsta grad.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan