take over
take over
En rosett fylld med "bonbon"
En rosett fylld med "bonbon"

En rosett fylld med sötma och femininitet är ju bara "bonbon"

Våren 2014 lanserar modehuset, Viktor & Rolf, deras mest exklusiva rosett fylld med sprudlande sötma. Rosetten var inget klädesplagg denna gång utan en exklusiv söt doft inslagen i en rosettformad flaska. Hjärtnoten är karamell som omfamnas av apelsinblomma och jasmin. Den är sprudlande söt och feminin för den nya generationens kvinnor. Denna söta karamell fick bli det exklusiva godiset "Bonbon".

Bonbon förmedlar en tidlös känsla som bjuder in till absolut glädje. En fördjupad sensuell upplevelse klär Bonbon doften samtidigt som doften skapar sin egen historia med en komplett vacker känsla. Bonbon är utsökt med avsikt att inbringa lust genom en doft så oemotståndlig att man skulle anse det ätbart.

Huvudnoten, karamell, karakteriserar doften. Denna hjärtnot omvandlar doften till en ätbar sufflé. I toppen omfamnas doften av persika och apelsin. Allt detta blandas med den mörka och djupa basen som består av sandelträ och ceder. 

Bonbon från Viktor & Rolf är en fantastisk söt och feminin doft som passar för den nya generationens kvinnor. Flaskan är vackert utformad som en hallonrosa rosett. Det förtrollande karamellackordet tilltalar många och skapar ett beroende vid första mötet.

Viktor & Rolf Bonbon EdP
Premium
Viktor & Rolf

Bonbon EdP

fr. 529 kr

Bonbon couture från Viktor & Rolf är en mer intensivare och varmare version av orginalet Bonbon EdP. Denna doft har en koncentration på 20% som hjälper till att ge en mer intensivitet och djup på doften, samtidigt som den fortfarande är lika söt och feminin. Flaskan är vackert utformad som en rosa rosett. 

Viktor & Rolf Bonbon Couture EdP
Premium
Viktor & Rolf

Bonbon Couture EdP

fr. 780 kr

Bonbon Body Lotion från Viktor & Rolf är en kroppslotion som har samma fantastisk söt och feminin doft som Bonbon EdP. Doften passar för den nya generationens kvinnor. Flaskan är lyxig och vacker i en hallonrosa förpackning. Det förtrollande karamellackordet tilltalar många och skapar ett beroende vid första mötet. Känn dig återfuktad samtidigt som du doftar underbart gott!

kr

Bonbon Shower Gel från Viktor & Rolf är en duschkräm som har samma fantastisk söt och feminin doft som Bonbon EdP. Doften passar för den nya generationens kvinnor. Flaskan är lyxig och vacker i en hallonrosa förpackning. Det förtrollande karamellackordet tilltalar många och skapar ett beroende vid första mötet. Känn dig fräsch och ren samtidigt som du doftar underbart gott!

kr

De två modeskaparna, Viktor Horsting och Rolf Snoeren, studerade samtidigt på Arnhem's Fashion Academy i Holland. År 1993 efter examen började de sitt samarbete. Duon skapade kollektioner varav en blev väldigt uppmärksammad, Viktor & Rolf On Strike. De återkom med en kollektion där inspirationen hade hämtats från leksaksminiatyrer och fake parfymflaskor vilket visades upp i Amsterdam Art Gallery. Första parfymen de lanserade var Flower Bomb i ett samarbete med L'Oreal. Denna doft vållade debatt, då den förbjöds på norska flygplatser pga att de ansåg formen påminna om en handgranat.

Denna doft vållade debatt, då den förbjöds på norska flygplatser pga att de ansåg formen påminna om en handgranat.

År 2004 lanserade Viktor & Rolf deras succée-serie Flowerbomb, med främst parfymer, men även en shower gel och body lotion. Serien innehåller en rad parfymer som doftar himmelskt utav den blommiga aromen.

Flowerbomb EdP: Denna underbara doft är en riktig storsäljare. Med en ljuvlig uppfriskande blomsterexplosion fyller denna doft genast tillvaron med positivitet. Passar den positiva kvinnan! Doftnoter Toppnoter: Bergamott, te och devilwood Hjärtnoter: Orkidé, ros, jasmin och fresia Basnoter: Mysk och patchouli.

Flowerbomb Eau Extreme: Denna doft stannar kvar på kroppen länge. Doftnoter Toppnoter: Bergamott och te Hjärtnoter: Devilwood, ros, apelsinblomma, orkidé, fresia och jasmin Basnoter: Vanilj, patchouli, bärnsten och mysk.

Flowerbomb Bloom EdT: Innehåller noter av mandarin och granatäpple, vilket gör den underbart frisk och fräsch. Passar perfekt till vardags. Doftnoter Toppnoter: Mandarin och granatäpple Hjärtnoter: Damask ros, freesia, jasmin och bergsluft Basnoter: Träiga noter.

Viktor & Rolf erhåller inte bra kvinnliga dofter, utan de utökade även sitt sortiment med att skapa en mansparfym vid namn Spicebomb. Den har en väldigt maskulin doft som skapar styrka och smakfullhet.

Spicebomb EdT: Denna herrdoft är en explosion av värme, kryddighet och manlighet. Denna doft är perfekt för dig som älskar att vara i centrum, sticka ut och inte är rädd för ett starkt intryck. Doftnoter Toppnoter: Rosépeppar, grapefrukt och bergamott Hjärtnoter: Paprika, kanel och saffran Basnoter: Vetiver, läder och tobak

Spicebomb Extreme EdP:  är en mer intensiv variant av Spicebomb EdT, och håller hela dagen. Doftnoter Toppnoter: Lavendel Hjärtnoter: Pappar och kummin Basnoter: Tobak och vanilj

 

 

 

 

Din produkt är tillagd

×
Startsidan