take over
take over
Academy
GHD's satsning mot bröstcancer
GHD's satsning mot bröstcancer

GHD's satsning mot bröstcancer

30:- från varje rosa limited edition-köp går till Rosa Bandet

Var tionde kvinna i Sverige drabbas av bröstcancer under sin livstid. Det är ca 20 kvinnor per dag som insjuknar. De senaste årtiondena har chanserna att bli botad lyckligtvis ökat, tack vare forskningen. Men forskning kostar pengar och om vi alla hjälps åt kommer vi ett par steg närmare att besegra cancer. Hjälp HARMONIQ att hjälpa - för varje såld rosa limited edition-köp går 30kr till Rosa Bandet.

GHD GOLD STYLER PINK LIMITED EDITION

GHD GOLD STYLER PINK LIMITED EDITION

Din favoritplattång för vardagsstyling, ghd gold® är utrustad med Dual-zone teknik som ger ett slätt och elegant resultat från rot till topp. ghd gold® är utrustad med två av nästa generations värmesensorer som ger en optimal stylingtemperatur på 185°C över de två stylingplattorna och ger en slät och hälsosam finish utan extrem värme. Med konturerade, flytande plattor som enkelt glider genom håret för att ge salongskvalitet, styla snabbt och enkelt med ghd gold® plattång.

GHD PLATINUM+ STYLER PINK LIMITED EDITION

GHD PLATINUM+ STYLER PINK LIMITED EDITION

GHD's mest avancerade plattång ghd platinum+ rose pink plattång använder ultra-zone™ teknologi för att ge dig en perfekt salongslook. Med infinity-sensorer som övervakar värmefördelning över stylingplattorna 250 gånger i sekunden ger ghd platinum+ konsekventa, vackra resultat med ett enda drag. Den här prisbelönta plattången håller en optimal stylingtemperatur på 185°C och skyddar ditt hår utan att kompromissa med stylingen. Du får 70% starkare hår*, 20% mer glans** och dubbelt så mycket färgskydd.
  

GHD HELIOS PROFESSIONAL HAIRDRYER PINK LIMITED EDITION

GHD's mest avancerade hårfön är utvecklad för snabbhet, kontroll och superslät föning och är nu smyckad i rosé med vår Take Control Now-funktion. Denna eleganta och lätta rosa hårfön använder Aeroprecis™-teknologi, en kombination av fyra avancerade interna element, för att ge ett kraftfullt, högkoncentrerat luftflöde som ger dig 30 % mer glans* och drastiskt snabbare styling**. Med ett skräddarsytt konturerat munstycke för att fokusera luftflödet och avancerad jonteknologi minskar ghd heliosTM roséfärgade hårfön frissigt och flygigt hår, och ger dig en superslät föning och 3x bättre justering av håret.


Logga in för bättre priser

Din produkt är tillagd

×
Startsidan