take over
take over
”Hud.. som siden” – SENSAI
”Hud.. som siden” – SENSAI

”Hud berikad med fukt som siden” – SENSAI

Inspirerad av strävan efter oändlig skönhet, kombinerar SENSAI avancerad hudvårdsteknik med kraften från deras signaturingrediens, Koishimaru Silke. Denna extraordinära kombination av vetenskap och natur fungerar perfekt i harmoni med kroppen, vilket ger en felfri silkeslen hud som tar fram varje kvinnas inre skönhet.

Sensai verkar under moderbolaget Kanebo som grundades i japan 1887. Syftet med Sensai är att erbjuda hud- och skönhetsprodukter till kvinnor som eftersträvar den senaste hudvårdtekniken men fortfarande framtagen med naturliga produkter. Märket driver också ett antal span och salonger i Europa och framförallt Japan. Sensai erbjuder kollektioner av makeup, hudbård, kroppsvård samt solskydd och passar kvinnan som vill ligga i teknisk framkant samtidigt som hon värnar om miljön.

Nu ska vi prata om en av de absolut lyxigaste produkten i vårt sortiment, Sensai Ultimate the emulsion. Denna fantastiska emulsion verkar stimulerande på alla betydelsefulla processer som pågår i vår hud. Produkten arbetar anti-age och tas upp snabbt utav huden. Den lämnar huden med en utmärkt fukt och stimulerar förnyelsen av celler. Emulsionen passar dig med mogen hud som vill bibehålla din lyster samt arbeta anti-age. En produkt för den kräsne som bara förtjänar det allra bästa.

Sensai Ultimate The Emulsion
Premium
fr. 1 975 kr

SENSAI ger ett löfte om en silkeslen hud och med hjälp av Koishimaru Silken, en exceptionell fiber som en gång varit reserverad för den kungliga familjen i japan. Genom att stimulera produktionen av hyaluronsyra får hudcellerna bada i ett ändlöst hav av fukt. Vilket skapar en livgivande miljö där huden är näringsberikad, återfuktad och strålande.

”Silken med kraft för oändlig fukt” -SENSAI

Sensai Cellular Performance 3 är vår populäraste produkt från Sensai. Denna produkt finns i tre olika slag och justerar hudens balans samt bevarar hudens unga livlighet. Krämen är extremt fuktgivande och ger en närande effekt som går in på djuper och ger en lyxig effekt. Produkter appliceras morgon och kväll efter rengöring.Den lämnar din hud med en fantastisk känsla av fullständig återfuktning och fyllighet!

Sensai Cellular Performance Cream 40 ml
Premium
(Rek. Pris: 1 365 kr)
1 051 kr

Mandorlo di Sicilia tar dig till medelhavets hörn med sentimentala och sensuella dofter av mandel och sötma. Doften är väl balanserad av fräsch stjärnanis, bergamott och apelsin ihopsatt med mjuka noter av grön medelhavsmandel och ilang-ilang. Avslutande träder noterna av cederträ, vanilj, tolu balsam och vit musk fram.

Sensai Flawless Satin Foundation Spf20 30 ml
Premium
fr. 416 kr

Sensai är för dig som vill ha en lyxig och oändlig skönhet, med återfuktad silkeslen hud. Med hjälp av hudvård, hårvård samt make-up hjälper Sensai kunderna att upptäcka sin individualitet och skönhet samt ge individen synliga och varaktiga resultat. Börja din framtid med Sensai idag.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan